Sider

søndag den 1. maj 2011

Kvindeløb...I don't think so

Inden jeg fik Vera løb jeg en del i Marselisborg skov....mmmhhh det er en dejlig skov at løbe i, vand på den ene side og skov på den anden. Ja, jeg var faktisk begyndt at holde af at løbe, gjorde det ikke blot for motionens skyld, men fordi jeg syntes at det var fedt (ja, tænk at det kan lade sig gøre). Jeg løb også nogle gange kvindeløb, Femina og Alt for damerne og dem der. Det var jo også planen at jeg skulle igang med det der løb, efter jeg havde født. Men det er bare som om, at det ikk rigtig er blevet til noget. Okay et par små-ture i efteråret...men så kom sneen...og så gik det ligesom lidt i stå. Mine løbesko er os blevet lidt for små efter graviditeten...(eller er det mine fødder der er blevet større??)...de gnaver i hvert fald. Min søde kæreste gav mig et gavekort til en løbe-butik, så var der i hvert fald ingen undskyldning. Jeg tilmeldte mig derfor Femina kvindeløb den 8. maj sammen med nogle kolleger, for så havde jeg da et mål at træne op til. Tror I jeg har fået trænet? Nope! Tror I jeg har købt nye løbesko? Nope! Jeg er sgu bange for, at jeg ikke når det inden løbet d. 8. maj. Måske må det bare blive en hyggelig picnic med familien. Så kan jeg sidde og spise kage og drikke saftevand på tæppet, mens jeg hepper på kollegerne....så når jeg nok det løb næste år, ikk. (Eller skulle man tilmelde sig Spartas løb med Maren og Fuhrmann og så satse på at man når det til juni....eeejjj, tror det ikk.)

7 kommentarer:

 1. Jeg tror godt du kan! Sidste år løb jeg en 5k uden at have trænet i 6-7 måneder. Hvis du har en fornuftig grundform og tidligere har løbet, og det har du jo, så er jeg sikker på at du kan. Og du kan jo godt nå et par testture i løbet af ugen :-)

  SvarSlet
 2. @ Vevika: Det er pænt af dig at sige...men jeg tror desværre ikke det bliver til noget, hverken med test-ture eller selve løbet. Har jo endnu ikk nogle ordentlige sko og gider ikk at gøre mig selv til grin ved at lunte bag alle de andre, jeg tør ikk ta chancen. Jeg er også bange for, at den der grund-form ikk er helt hvad den har været engang, selvom jeg cykler 24 km om dagen så er det altså noget helt andet end at løbe. Men tak for pep-talken ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg tror nu stadig på dig :-) Min grundform bestod af 12 km på cykel om dagen.

  SvarSlet
 4. Ellers kan du altid bare møde op for at få goodiebag´en. Det var den krysterløsning jeg tyede til sidste år :-)

  SvarSlet
 5. Tak vevika, men tror det ender med at jeg følger karolines eksempel :)

  SvarSlet
 6. *Griner* fantastiske idé Karoline :-p Jeg deltog selv i mit første løb for tre dage siden. Jeg begyndte at træne i februar, fra en grundform der nok var okay, men ikke noget at skrive hjem om (jeg slæber rundt på ret mange kilo). Jeg har meldt mig til det næste Århusløb hos ALT for damerne. Èt løb om måneden er ihverfald nok til mig *Griner*

  SvarSlet
 7. Ja, og tro det eller ej, nu har jeg lige fundet ud af, at min kollega har tilmeldt mig det forkerte løb, nemlig Alt for damerne løbet om nogle uger, og IKKE Femina løbet på søndag....der blev jeg lige reddet i sidste øjeblik...ved ikk helt om jeg synes det er godt eller skidt ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...