Sider

fredag den 20. maj 2011

Sur mælk

Nå fedt, så fandt man lige to liter uåbnet mælk stående på bryggersbordet, der havde de så overnattet. Min første tanke var, at det da måtte være kæresten der havde glemt at sætte dem ind i køleskabet (det er da ALDRIG mig der gør sådan noget dumt noget), men jeg må nok gå til bekendelse, det var mig der glemte at sætte dem i køleskabet igår efter indkøbsturen, jeg plejer ellers ikke at være den distræte type, men havde vidst lige en af de dage igår.
Pædagogen i Veras vugger kom også igår og afleverede en sok af Veras, som har været væk et stykke tid, skønt tænkte jeg, makkeren ligger derhjemme helt alene. Men tror I jeg fik den nyfundne sok med hjem...? Nope, så nu er den væk igen, jeg har ingen anelse om hvor jeg har smidt den.
Jeg er blevet meget mere distræt efter jeg er blevet mor, i starten kunne jeg undskylde mig med "ammehjerne", men den går sgu nok ikke længere, efter som jeg ikke har ammet i fem måneder.

1 kommentar:

  1. Haha kender så godt det der med at tænke det nok er kæresten der har glemt/gjort det :-) Men må også nogengange indrømme at det jo er mig selv, igen :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...