Sider

mandag den 16. maj 2011

Vera kan gå - helt selv

Jep, næsten 14 mdr. og nu gående, sådan temmelig sikkert, uden en hånd...se selv her, hvor hun tager sine første så'n rigtige skridt...og hun er altså blevet meget bedre siden, denne video er fra sidste uge.

Tak fordi du ser bort fra rodet omkring hende, det er nu blevet ryddet op. Og tak fordi du bærer over med den hhuuhhh'ende mor i baggrunden...hun er blot lidt nervøs for at Vera skal falde og også mega stolt :-)

5 kommentarer:

 1. Hvor er hun god.
  Og der er en grund til, at den første video af Marie der går, aldrig nogensinde er blevet offentliggjort. Den består nemlig af et barns første spæde skridt, og så en overgearet mor i baggrunden, som sidder og hviner "hvor ER du GOD - ÅRH, hvor er du GOD!!!" i falset...
  Så da vi lavede video nr. to var jeg meget opmærksom på at holde mund. :-)

  SvarSlet
 2. Åhr, hvor er hun dygtig!!! Det er så vildt, når de pludselig begynder at gå selv. Der kommer lissom en helt ny 'dimension' til det der med at have en smålling i hjemmet. (Og et lille godt råd er at gennemgå hjemme for ting, som hun ikke kunne nå som kravlende, men som hun godt vil kunne nå som gående. Det havde Øglen en fest ud af, indtil jeg fik fjernet ikke-børneegnede ting fra nå-højde :-))

  SvarSlet
 3. Halkjær: Tak. Ha ha, måske jeg skulle ha holdt min mund, men det var altså svært....men det er okay, så har I lidt at grine af :)

  Øglemor: Tak og ja, det er meget vildt at hun pludselig kan gå og så skønt. Hun har kunnet stille sig op af ting længe, så vi har efterhånden fjernet de ting hun ikke må få fingrer i, men tak for tippet, måske jeg lige skal gå en ekstra runde.

  SvarSlet
 4. Wow hvor er hun sød. Og hun ser ikke engang usikker ud. Så køn.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...