Sider

fredag den 14. januar 2011

Store fødder

Mine fødder er vokset! Et helt nummer faktisk, hvilket har betydet, at jeg har måtte sortere grundigt ud blandt mine sko og støvler. Jeg må indrømme, det kom noget bag på mig, at de ikke skrumpede ind igen. Okay, de skrumpede da lidt ind, men altså ikke helt ind (til normalt str.). Det er altså ikke så fedt, når man som mig har over 50 par sandaler, sko og støvler. Mange er dem, har jeg blot haft på én enkelt gang eller to og jeg må nok erkende, der er da også nogle stykker jeg aldrig har haft på. Men jeg havde intentioner om, at de skulle på, når lejligheden var der. Flere af dem er høje fine sko, som jeg skulle bruge ved festlige lejligheder, men nu kan jeg så bare give dem væk, sælge dem på Trendsales eller kyle dem ud. Suk. Men som kæresten sagde, "så tænk lige på alle de NYE sko, du skal ud og købe", og han havde jo fat i noget der, så jeg har givet mig selv lov til, at købe hele tre par nye skønne støvler denne vinter, så helt slemt er det jo ikke.
Nu håber jeg bare ikke, at mine fødder vokser et nummer for hvert barn jeg får ;)

7 kommentarer:

 1. Altsåøh... Hvad størrelse brugte du i sko før? For hvis du er (var) en 38'er, kunne det da godt være, at jeg kunne hjælpe dig af med nogle af dine sko, så du kunne købe dig nogle nye... ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg bruger str 41 i sko, og en af mine største bekymringer ved at blive gravid var om, jeg nu fik større fødder. Derfor gik jeg ud og købte indlæg, som pressede op i svangen. Der er nemlig en der har bildt mig ind, at fødderne bliver større, fordi knoglerne bliver bløde og 'sætter' sig. Mine fødder blev ikke større, jeg kan kun anbefale det.

  Men rigtig god shopping!

  SvarSlet
 3. Øglemor: Jeg var str. 38-39, nu 39-40 og jeg er altså ikk så høj. Men jeg vælter heller ikk så nemt, he he. Så måske ligger jeg inde med noget du kan bruge ;)

  Fru. F: Har også hørt, at det er muskler og sener der giver sig. Jeg brugte også indlæg til svangen, men det hjalp desværre ikke. Jeg havde så meget vand i hele kroppen og blev temmelig tung under min graviditet, og jeg har et job hvor jeg står det meste af dagen (og fik først barsel fire uger før termin), så der er sgu nok ikk noget at gøre for mig, suk.

  SvarSlet
 4. Bruger du virkelig 39-40! Så meget højere end mig erindrer jeg ikke du var? Jeg bruger str. 36 og 35 i fine fest-sko (hvilket er en skod størrelse, for det er svært at finde fodtøj)
  Men jeg skal ikke brokke mig, min søster som er sådan ca. ½-1 cm højere end mig bruger str. 34! Det er jo bare freaky småt!

  SvarSlet
 5. Hej Tanja...præcis det samme skete for mig. Gik fra en 37 til en straight forward 38. Virkelig underligt. Men ja, du må ha' fat i Trendsales.

  SvarSlet
 6. Er også vokset lidt både om bagen og på fødderne af at få børn. Så nu ligger jeg og svinger mellem 2 str. øv. Men god fornøjelse med indkøb af nye sko - og snart sandaler!!!! : )

  SvarSlet
 7. Så så Anne....så stort er 39-40 da heller ikke (suk...okay, måske lidt stort når man er lav). Men du har da også helt ekstremt små fødder (sagt med et misundeligt blik i øjet)...voksede de slet ikke da du fik Vitus?

  Anette, det er rart at høre at jeg ikk er den eneste, du har ikk tilfældigvis flere børn, så du kan sige mig om det fortsætter med næste graviditet? :0)

  Og ja, Mette, bagen er sgu også voksent lidt synes jeg...men så er der jo mere symmetri i det hele ikk ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...