Sider

onsdag den 11. maj 2011

Surprise-date

I morgen har jeg inviteret kæresten ud. Vera skal passes af mormor (morfar skal spille musik med gutterne, så han kan desværre ikke være med til at babysitte, til både hans og Veras store ærgelse). Jeg har blot sagt til kæresten at han skal være klar kl.18....han ved ikk' hvad vi skal. Iiihh jeg glæder mig.

Vi går ikke så tit "på date" (efter Vera kom til verden), men når vi endelig gør det, er det rigtig hyggeligt. Kæresten har i tidens løb bl.a. inviteret mig til diverse koncerter uden jeg vidste hvem der skulle spille (altid musik jeg holder af selvfølgelig) bl.a. Thomas Dybdahl og Heather Nova koncerter er jeg kommet til, uden at vide hvad vi skulle høre. Og stand-up show med Michael Wulff og yndlings stand-upperen Jonatan Spang da de tournerede med sangerinden Aura. Jeg har også gjort det før, inviteret ham på "surprise-date". Vi var ude og spise og inde på Århus Teater og se Bob Dylan teater koncert. Den var FED! (Kan varmt anbefales til jer der bor på Sjælland, den går på Østre Gasværk lige nu, vist ikk så længe endnu, så skynd jer, har hørt noget om, at der er masser af billetter. Og man behøver altså ikke være Dylan fan for at nyde det).

Det er altså en god måde at "date" på synes jeg. I må lige vente med at høre om hvad vi skal i morgen, for jeg tror kæresten læser med :-)

God onsdag.

3 kommentarer:

 1. Der puffer du lige lidt til min dårlige samvittighed, og tusind tak for det. Jeg trænger nemlig tit og ofte til et los i r*ven.
  Håber I får en super aften og så vil jeg lægge mit lille hovde i blød for at finde på en date til min kloge mand og jeg :O) Go onsdag.

  SvarSlet
 2. Det var ellers ikke planen at puffe til nogens dårlige samvittighed :-)
  Og tak, jeg er sikker på vi får en super aften.

  SvarSlet
 3. Det var ellers ikke planen at puffe til nogens dårlige samvittighed :-)
  Og tak, vi havde en fantastisk aften.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...