Sider

tirsdag den 17. maj 2011

Musik er godt

På Youtube er der nogle musikvideoer, der bliver set igen og igen herhjemme. Ja, det er altså Vera der er ret vild med youtube. Vores computer står i stuen og kan hun se at den er tændt, går hun hen til computeren og peger og siger "Da Da Da" og begynder at grine og rokke med hovedet fra side til side. Det betyder altså at hun gerne vil se en af sine yndlingsvideoer som er "Kajs sang", "Teletubbies", "Bom Tjikke Bom" og "Postmand Per". Det er altså ret hyggeligt når hun sidder og klapper og rokker til musikken, så hun får som regel lov. Hun har rokket og klappet til musik og rytmer siden hun var meget lille og det er altså en fornøjelse at se hende nyde musikken.
Har jeres børn nogle yndlings musikvideoer/klip fra youtube eller andre steder på nettet, så smid meget gerne en kommentar, vi kunne godt bruge lidt afveksling, jeg er ved at få kvalme af at høre Teletubbies på repeat ;-)

3 kommentarer:

  1. Jolina er helt vild med nogle australske gutter der hedder Wiggles. Det er ret forfærdeligt, men hun danser og elsker dem bare :-)

    SvarSlet
  2. Ha ha, har lige været inde og kigge på dem, det er de der mænd i forskellig farvet t-shirts der synger om "hot potato", "fruit salad" etc. ikk??

    SvarSlet
  3. yes, det er dem. Jeg er vild med ham i den røde trøe <3

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...