Sider

søndag den 8. maj 2011

Jeg er blevet tagged

Ja, som overskriften siger, så er jeg blevet tagget i en blog-leg, af Konen fra bloggen Manden og konen. Tak for det :-)

Here goes (jeg skal prøve at gøre det kort):


Hvorfor startede du med at blogge?
Jeg var på barsel og opdagede blog-verdenen og fik selv lyst til at blogge. Har altid holdt af at skrive, men har ikke tidligere rigtig haft noget formål med det.
Hvilke bloggere følger du?
Jeg har en laaaang liste med blogs jeg kigger på jævnligt, men der er nogle stykker jeg kigger på næsten dagligt. Nogle af dem står på min blog-roll, men den er ikke helt opdateret. Men mest hverdagsblogs og mor-blogs.


Favorit makeupmærke?
Det må være Clinique.


Favorit tøjmærke?
Hhhmm, på mit arbejde har vi "uniform" på, så til dagligt tænker jeg ikke så meget over mit tøj. Jeg må indrømme, jeg er nok ikke helt op på beatet med tøjstilen, så meget af det er fra H&M, Sarah, Vero Moda og Bestseller. Ja, ikke særlig eksklusivt, I know.


Dit “må ha” makeupprodukt?

Jeg bruger ikk så meget make-up, men Helena Rubinstein, Origins og Clinique kan jeg godt li'.
Din favoritfarve?

Grøn tror jeg. Mit tøj er mest mørke farver...sort, grå, brun, mørkeblå, mørkegrøn osv.

Parfume?
Uuuhh jeg elsker parfume. Har mindst 15 forskellige, men har ikke brugt så meget de sidste par år pga. graviditet, amning osv. Til daglig skifter jeg mellem flere forskellige, bl.a. L'eau D'issey fra Issey Miyake, Romance fra Ralph Lauren, Femme fra Lacoste, Marc Jacobs daisy. Til fest bliver det oftest Coco mademoiselle fra Chanel, Burberry Brit eller Eau D Eden fra Cacharel
(en gammel sag man vist ikk kan købe længere, men mmmhh den er gooo') 

Favorit film?

Elsker film og har slet ikke tid til at se alle de film jeg gerne vil og jeg har ikke én favorit. Men film som "Moulin Rouge" og "Romeo and Juliet" af Baz Luhrmann kan jeg se igen og igen (altså noget med kææærlighed :-) Og en god serie som min kæreste og jeg er ved at se for tiden er "Mad Men".

Hvilket land vil du besøge og hvorfor?

Der er mange lande jeg gerne vil se, elsker at rejse. Ét sted jeg gerne vil til er Canada, der boede jeg i et år for lang tid siden (1999/2000) og jeg SKAL tilbage en dag...når jeg har tid og råd.  


Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
Sommerferie med familien. Vi skal besøge nogle venner i Norge og det bliver SÅ hyggeligt. Og så er Norge jo skøn.


Jeg sender legen videre til Karoline med K, Anne fra Regnbue Ravage, Vevika fra Bassernes univers (hvis hun har tid midt i de lykkelige begivenheder :-) og Marianne fra SlummyMummy (som er ny i blogland, ta' et kig forbi hendes blog). Beklager hvis nogen af jer allerede er blevet tagget eller ikke gider den slags "kæde-breve" :-)

3 kommentarer:

 1. Hej og mange tak :-)

  Jeg har været med på legen før - så her er mine svar : http://karoline-med-k.blogspot.com/2011/04/awards.html

  SvarSlet
 2. Hvor er det sjovt at læse. Jeg er totalt med på kærlighedsfilmbølgen :-)

  SvarSlet
 3. Beklager Karoline, det havde jeg overset (eller glemt) du skriver bare så mange indlæg at jeg ikke kan følge med ;-)
  Og det ku være jeg skulle bruge den "tagning" på dig Vibeke i stedet for Karoline...hvis du har lyst? :) Og ja, kærlighedsfilm er de bedste :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...