Sider

tirsdag den 1. marts 2011

Birthday girl - thats me

I dag er det min fødselsdag. 29 år. Jeg har haft fri fra arbejde og jeg har haft en fantastisk dag med familien.

Billede lånt her
Og ikke mindst, fået fiiine gaver. Se lige her, Vera omringet af mine fine nye puder. Min mor købte selv stoffet og syede pudebetrækkene så de passede til de puder vi allerede har i sofaen, efter jeg havde skrevet dette indlæg. Men man kan altså også købe puderne med samme betræk hos kindbynature.dk som faktisk tilbød mig rabat, hvis jeg købte mere end én pude....men min mor ville hellere sy dem selv.Jeg føler mig ikke som en på snart 30, nærmere som en i starten af 20'erne...og så alligevel ikke. Hold da op hvor har jeg opnået mange ting i mine 20'ere. Uddannelse, rejser, hus, bil, barn og en masse mere. Jeg er blevet voksen og hold op årene er gået hurtigt. Men jeg har lige et år at løbe på endnu, inden de er forbi (altså 20'erne)...hvad mon det år bringer? Jeg ved det ikke, men jeg glæder mig :-)

8 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen! Det er en mærkelig fornemmelse at være på det sidste år i 20´erne... Men jeg satser på det livet bliver endnu federe i 30´erne :-)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med fødselsdagen. Det er slet ikke så tosset at være 29 (hvis den første måned kan bruges som indikator for resten af året).

  SvarSlet
 3. Tillykke tillykke. Sikre lækre puder. Kan alt for godt følge dine tanker. Jeg bliver 28 snart og mener slet ikke jeg er så voksen endnu..:-)

  SvarSlet
 4. Tillykke! Kan berolige dig med at 30'erne er mindst lige så gode :-)

  SvarSlet
 5. STORT tillykke! Og ligesom Vevika kan jeg berolige dig - 30'erne er ikke farlige; de er faktisk ganske fede :-)

  SvarSlet
 6. Mange tak for alle jeres søde beskeder, det lyder til, at jeg roligt kan glæde mig til de kommende mange år, det vil jeg helt sikkert gøre :-D

  SvarSlet
 7. Ej Tanja. Har ikke fået læst så mange blods de sidste par dage, så det er helt gået min næste forbi, at du havde fødselsdag i tirsdags. Tillykke med det!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...