Sider

torsdag den 17. marts 2011

Hurraaaaa Vera 1 år i dag

I dag bliver Vera 1 år. Ét år og næsten gående på to ben og munden fuld af 12 tænder. Det er slet ikke til at fatte, at der er gået et helt år siden vores lille skønne datter kom til verden. Tænk at man kan vokse så meget på så kort tid. Jeg har lært så meget på det år og jeg er taknemmelig hver eneste dag, for at hun er her hos os. Jeg har fri i dag og har en hyggedag med Vera, jeg elsker mine fridage :)
Her får I lige et lille tilbageblik og lidt billeder af min dejlige datter Vera Sofie, bare fordi jeg er så tosset med hende.

De to dejligste


Og så lige lidt fra fødselsdagsfesten i søndags, vi havde en skøn dag og på søndag fejrer vi hende igen, jubiii!
Ja, jeg ved godt at der ikk er meget øko-spelt over en købt kagekone, men det var altså lige hvad vi kunne overskue...fedt nok at de så læste bagerjomfruens ét-tal som et fire-tal...
Det var heldigvis ikk så svært at rette :)
Og her beundrer frøkenen sin første fødselsdagskagekone
Tillykke min skat

Jeg beklager, men jeg kan ikke finde ud af, at sætte billederne op på så'n en smart måde, derfor denne lange række af billeder.

12 kommentarer:

 1. Tillykke med trunten, hun er smuk og dejlig. Man kan kan da godt blive lidt misundelig på sådan en lækker kagekone, selv om jeg nok er af den, meget fynske, overbevisning at den slags bør være brunsviger.

  SvarSlet
 2. Stort til lykke til Vera! Hvor er hun bare skøn og ssuper herlige billeder :-) Vi havde et års førdselsdag for to dage siden, og det er nu helt specielt. Vi har dog kun 9 tænder....

  Hav en super dag og nyd den i fulde drag.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Tillykke! 1 år, tiden går bare alt for stærkt og alt for(?) meget sker på et år. En lille baby er pludselig blevet et rigtigt barn.

  Håber I får en dejlig dag. Og den kagekone der er da et must til en hver 1 års fødselsdag.

  SvarSlet
 4. Tillykke med hende. 1 års fødselsdagen ER bare noget helt særligt. :-)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med hende. Hvor ER hun sød! Og den der kaegkone, ing' - den ser da bare MEGAgod ud. Jeg spiller dog på Fru Forstads hold og siger, at en 'rigtig' kagekone skal være brunsviger, men der er vel ingen, der siger, at man ikke må have to!? :-)

  SvarSlet
 6. Åh, hvor er hun fin! Kæmpe tillykke med det første 4 år :)

  SvarSlet
 7. Tillykke med bette-pigen! Hun ser godt nok stolt ud over at poserer sammen med kagekonen ;-) Håber I får en dejlig dag.

  SvarSlet
 8. Mange tak for alle jeres søde fødselsdagshilsener. Vera og jeg har haft en skøøøn dag. Og mht. kagekonen, så var den altså også lavet af brunsviger da jeg var barn, men det laver de åbenbart ikke ved bageren i disse tider, men jeg synes nu også, at det der marcipan er ret lækkert. Jeg må selv lave en næste år...af brunsviger :o)

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med jeres skønne datter og hendes første år. Stor dag for især forældre! Hun udviser stort mådehold over for den kage på dine billeder. Måske ville hun også hellere have haft en fynsk brunsviger? Tøhø.

  SvarSlet
 10. Hvor er hun sød - stort tillykke med hende. :)
  Louise

  SvarSlet
 11. Tillykke med hende i går :) Hvor er hun da skøn..

  Og tak for sidst ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...