Sider

mandag den 28. februar 2011

Hvad sker der for fulde koncertgæster?

Jeg var jo til The National koncert i lørdags. Musikken var suveræn, bandet var på toppen og mine koncert-buddies var de skønneste, men hold da k.... hvor var der mange fulde (mænd) som var temmelig ligeglade med, at vi var mange der havde betalt mange penge for at nyde dette forrygende band og rent faktisk gerne ville lytte til musikken. Folk snakkede, råbte, væltede fulde rundt og sang (ikke med på The Nationals sange, men f.eks. "Hjem til Aarhus" og lign.) Der var sågar en fyr, der stilte sig op og tissede midt på gulvet. WTF?! Jeg blev sgu lidt flov over at være århusianer.
Salen var temmelig stor og vi stod næsten bagerst med vores jakker over armen (der var ikke mere plads i garderoben fordi vi kom som nogle af de sidste, da vi ikke kunne snøvle os sammen til at forlade det hyggelige middags-selskab). Desværre var det også nede bagerst alle de fulde, som blot ville feste, drikke og snakke stod. Vi synes ikke vi ville mase os op i mængden med jakkerne over armen og desuden er jeg ikk så høj, så jeg har det fint med ikke at stå mellem høje og fulde koncertgæster og blive mast....det er jeg altså blevet for gammel til. Jeg fatter simpelthen ikke, at man gider betale for at komme til en koncert og så drikke sig så stiv, at man nærmest ikke kan stå stille eller i det mindste holde fokus mod scenen.
For tre år siden var jeg til koncert med The National på Train i Aarhus, det var en super koncert og det var nogle meget bedre rammer og jeg kunne rent faktisk se scenen derfra hvor jeg stod...måske er jeg blevet for gammel (og måske er jeg for lille....og blevet for tyk til at fremmede mænd løfter mig op så jeg kan se scenen) til den slags "kæmpe" koncerter. The National de leverede varen, det var bare omgivelserne der ikke levede op til mine forventninger.

Imens vi var til koncert, overnattede Vera (som tidligere skrevet) for første gang alene ude, hos mormor og morfar og det gik rigtig godt, jeg tror mine forældre nød det rigtig meget. I morgen har jeg fødselsdag og fri fra arbejde, min kæreste skal først møde sent, så jeg glæder mig til morgenmad og hygge med familien :)

2 kommentarer:

  1. Arjjj, kender det! Vi var til George Michael koncert, og der sad nogle stive 35+ damer foran, som tydeligvis ikke var blevet luftet i 35+ år.

    Under de mest stille numre brølede de 'SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL PIIIIIIIIIIGER' og 'VI ER FIIIIIIIIIIIIISSER', så vi lige bagved intet kunne høre.

    Altså .. come lige on!!!

    SvarSlet
  2. Øv. De lyder som hyggeligt selskab...thø-hø.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...