Sider

tirsdag den 1. februar 2011

Jeg ønsker mig...

Jeg har fødselsdag om en måned og det kommer altid lidt bag på mig, at det er så kort tid efter jul...jeg har jo lige fået gaver og skal så allerede til at finde på noget nyt at ønske mig (ja, sikke et problem hva!). Da jeg ved at min kæreste og familie kigger med, vil jeg da lige give dem et par hints ;)

Et smukt tørklæde fra Miss Vera/Hverdagshjem, kan købes her (hvor også billedet er hapset fra, håber det er ok Camille, ellers sig til, så fjerner jeg det)


Fine babushka puder fra kindbynature.dk (hvor billedet er lånt, sig til så fjerner jeg det)


Kogebogen "Bitz dit køkken" af Christian Bitz som kan købes her (hvor billedet er lånt fra, sig til hvis jeg skal fjerne det)

Eller hvis nogen vil flotte sig, en cykel fra Avenue, evt. den her (hvor billedet er lånt, sig til hvis jeg skal fjerne det)

Lige nu har jeg kun en dame-shopper, så hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om, at cykle på arbejde til foråret skal den altså skiftes ud, jeg har ca. 11 km. hver vej :)

6 kommentarer:

 1. Tillykke med upcoming fødselsdag. Jeg har præcis samme dilema som dig. Ikke at jeg har fødselsdag tæt på jul, men jeg er bare dårlig til at komme med (gode)ønsker. Jeg køber som regel det jeg mangler, når jeg mangler det. Og for 2. gang er jeg HØJgravid på min fødselsdag - that sucks - så det besværliggør det yderligere....

  SvarSlet
 2. Det er jo det! Man køber jo selv det man mangler. Og hvis der er noget man gerne vil ha', men ikk har råd til, så er det jo alligevel for dyrt til, at der er nogen der giver en det i gave. Sidste år var jeg også meget højgravid på min fødselsdag....så tøj fik jeg i hvert fald ikke noget af ;)

  SvarSlet
 3. Feeed pude. Den er alt for fin. Det er også lige dig, minder nemlig lidt om din baggrund..:-) Jeg Har været så heldig at vinde et af tørkløder, er super glad for det. Så kryds fingre.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 4. Ja, jeg er også ret vild med de babushka puder der - de er fiiiine og jeg vil gerne fylde min sofa med dem!

  SvarSlet
 5. Hej Tanja

  Vil blot sige, at det er dejligt at se, at du ønsker dig en af Kind by Natures Babushapuder. De er nemlig rigtige fine og vil gerne give dig lidt rabat, hvis du køber to eller derover:-) Rigtig god fødselsdag til dig!

  Kh Lone

  SvarSlet
 6. Hej Lone.
  Mange tak....det kan være, at jeg blot skal ønske mig penge til dem, så jeg selv kan købe nogle stykker og så få lidt rabat, for jeg tror faktisk ikk jeg kan leve uden en sofa fyldt med babushka puder ;)
  Kh. Tanja

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...