Sider

torsdag den 3. marts 2011

Om at være gravid

Og nej, jeg er ikke gravid lige nu, men jeg har jo været det engang og har i den forbindelse fået mange (mere eller mindre) velmenende kommentarer til den voksende mave (hvaaa, er du sikker på der kun er én derinde? Shut the f.... up).
Jeg vil fortælle en lille historie, om en jeg kender som også fik mange kommentarer imens hun var gravid. Hun oplevede flere fremmede mennesker kommentere hendes mave og faktisk også røre hendes gravide mave. En dag var der en ældre herre, som hun ikke kendte privat, der klappede hende på maven og sagde at den da var blevet stor. Hun kiggede på ham og sagde med sarkasme i stemmen " vil du ikk' også mærke mine bryster, de er også blevet større", jeg ved desværre ikke hvad han sagde til den kommentar. Jeg synes det var så sejt sagt og jeg ville ønske, at jeg selv havde mod (og fantasi) til at sige sådan, i situationer som den. Hun havde bare fået nok. Hvis jeg var i den situation, havde jeg nok bare smilet pænt og sagt "jaa, det er den", bagefter ville jeg sikkert komme i tanke om noget, som jeg ville ønske jeg havde sagt. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg ikke altid var så'n en pæn pige.

4 kommentarer:

  1. Jeg har allerede nu indført regel om at hvis nogen klapper mig på maven uden at spørge først, så klapper jeg tilbage. Især hvis det er fremmede. For så kan de lære det.

    SvarSlet
  2. Øjjj, hvor jeg kender det! Og jeg er så træt af det. Jeg, intet mindre end hader, når folk rør ved min mave. Kommentarerne kan jeg leve med, hvis de bare vil holder snitterne væk!

    SvarSlet
  3. @ konen: ha ha, det må jeg huske, næste gang jeg er gravid :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...