Sider

torsdag den 10. februar 2011

Hvad skete der lige med søvnen??

I dag har jeg haft fri fra job. Jeg valgte at holde Vera hjemme så vi kunne ha' en hyggedag sammen. Og vi har da også hygget os rigtig meget, men den der stil med at sove i flere timer i træk, den kører hun altså ikke herhjemme, det er åbenbart kun pædagogerne der "får glæde af" det. (Mon jeg stimulerer hende nok!?) Jeg elsker virkelig at være sammen med Vera, men jeg må indrømme, det er altså også rart når hun sover og jeg kan få lavet lidt praktisk i huset eller flade på sofaen (eller læse blogs :-). I dag har hun kun sovet to gange 30 min. og så lidt løst, fem minutter af gangen, hvor jeg løb i pendulfart mellem stuen og barnevognen for at give sut, trøste, vugge og trille med barnevogn... Jeg havde ellers en liste så lang med ting jeg skulle ha' lavet idag. Ja, så spørger I nok, om jeg ikke kan lave noget, når hun er vågen, og nej, det kan jeg ikke, for Vera er begyndt at rejse sig op af alt hun kan få fat i og når hun er kommet op at stå, så glemmer hun altså lige, at hun ikke kan stå selv endnu, så slipper hun med begge hænder, og det er så her jeg kommer på banen. Så det nytter altså ikke noget bare at sidde ved siden af hende med en bog eller se TV, nej, jeg skal holde mit blik på hende, for at være klar til at gribe hvert øjeblik. Så ja, min fridag er altså stort set gået med at sidde at glo på Vera. Det er sgu heldigt at hun er så hamrende charmerende og sød ;)

5 kommentarer:

 1. Charmerende børn er en ekstra bonus.
  God søvn i nat.

  Glædelig torsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. De er altså lidt mystiske nogle gange de børn! Men som du selv skriver, så er de jo frygtelig søde. At din liste så nu (sikkert) er endnu længere, det er en helt anden snak...

  God weekend.

  SvarSlet
 3. Hvor fedt at hun kan rejse sig op!

  ang. æblegrød, så sige Sveskens mor tak for komplimentet, jeg synes jo også hun er ret sød. På billedet spiser hun ren æblemos, men det er kogt til at hælde i morgengrøden.

  SvarSlet
 4. Tak. Ja, det er skønt at hun kan rejse sig....men også lidt farligt :-) Og ja, listen er stadig lang og jeg får en travl lørdag med rengøring osv. Men helt sikkert også tid til hygge. Go weekend til jer!

  SvarSlet
 5. Det lille hus på prærien?Nej! Det lille sygehus i Lystrup;)))Jacob-influenza-døden nære;)Oskar-mellemørsebetændelse(men på trods af antib.beh. mega!!!energisk, han er begyndt at gå ... "pinguin walk" .....)Mig-bihulbetændelse antibio.beh.Så ja! vi har det også sjovt;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...