Sider

fredag den 18. februar 2011

Mere søvn tak

Jeg føler ikk at jeg skriver om andet end sygdom og (mangel på) søvn for tiden. Undskyld. Men der sker sgu ikk så meget interessant i mit liv disse dage.
I nat sov Vera ikke. Som i slet ikke! Okay, det er faktisk ikk helt sandt, tror nok hun blundede lidt mellem kl. 3 og kl. 5.30, men det føltes altså som "slet ikke". Og jeg skulle altså lige på arbejde i ni timer i dag. Og kæresten skulle også på arbejde. Gaaaab! Trods feber, mellemørerbetændelse og øjenbetændelse var Vera bare mega frisk hele natten. Ikke sådan sur og skrige-agtig, bare frisk og i tumle-dadada-humør. WTF!? Det skal lige siges, at hun stort set har sovet igennem siden hun var fire måneder gammel og vi har sjældent haft problemer med at putte hende, hun plejer bare at lægge sig til at sove. Ja, jeg ved det, vi har haft det (al) for nemt. Jeg tror desværre hun tager revanche nu. (Det var da også for godt til at være sandt).
Da hun kun har sovet sammenlagt 2 1/2 time i løbet af dagen, var jeg sikker på, at hun ville gå omkuld så snart hun blev puttet. Men nææ nej, det tog sgu så lige to timer at få hende til at falde i søvn her til aften. Hun er jo begyndt at rejse sig op af al ting...også i sengen. Det synes hun er vældig skægt. Hun vågnede igen efter ti minutter, men NU sover hun igen. Og jeg krydser fingrer for at hun tager sig en god lang nattesøvn uden skrig og skrål eller tumlastik og sang, for jeg skal faktisk også på arbejde imorgen. Kæresten får nattetjansen, godt jeg har ørerpropper ;-)

2 kommentarer:

  1. Fik du så en god nats søvn Tanja? Det lyder til at være en træls omgang med sygdom der ikke rigtig vil gå væk igen. Håber Vera er i bedring snart :-)

    SvarSlet
  2. Tak Anne. Og ja, jeg fik sørme lige næsten otte timers søvn i streg...mmmhhh. Men min kæreste løb i pendulfart mellem soveværelset og Veras værelse en stor del af natten...det må vist være min tur i nat.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...