Sider

tirsdag den 18. januar 2011

Vuggestuestart

I dag var Veras første dag i vuggestue. Jeg var mega spændt og nervøs og spændt og nervøs og spændt og nervøs. Men det gik godt. Det er en stor integreret institution med tre (eller måske fire) vuggestuegrupper, på Veras stue (Spilopperne) er der otte børn. De andre børn er temmelig store (synes moren) og de voksne virker rigtig søde. Vera tog det pænt, hun kravlede bare afsted, ud på gangen til de andre (store) børn, hun blev ikk' engang ked af, at en (stor) pige væltede over hende. Uuuhhh jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå. Imorgen skal jeg på arbejde, så kæresten og Vera skal afsted uden mig. Glæder mig til at høre om dag to gik ligeså godt som dag ét, men mon ikk! :)

6 kommentarer:

 1. Uha, jeg husker med gru Johannes' vuggestuestart. Den gik rigtig godt - for ham. Moren derimod synes, at det var alt for tidligt, alt for underligt og alt for ensomt derhjemme. Og han gik der kun 2-3 gange om ugen i 4 timer... Nu gruer jeg for lillebrors vuggestuestart om over 1 år! :-)

  SvarSlet
 2. Uh, den første vuggestue-dag. Det er stort. Jeg var ikke alt for kry, da Øglen begyndte, men hun var også et lille myr på kun 9 mdr. Til gengæld er vores vugger en af dem, der tror på en laaaaang indkøring, så pinen var kort den første dag :-)

  SvarSlet
 3. Vevika: Ja, det bliver spændende med lillebror, men du har heldigvis lige lidt tid endnu til at vænne dig til tanken ;)

  Øglemor: Det er rigtig stort. Især for mig. Det var første gang jeg nogensinde var i en vuggestue. Synes jo også Vera er al for lille (10 mdr.), især fordi de andre børn er så store, den næst yngste er halvandet. Puha det er altså stort i forhold til. Vi har også lang indkøring, hele TRE uger....så forhåbentlig kommer det til at gå godt :)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er du sej, sådan at have overskud til at skrive om det. Personligt er jeg parat til at sætte mig over i et hjørne og rokker rytmisk frem og tilbage ved tanken om, at Svesken en gang (realistisk set i dec) skal passes af andre end mig faren.
  Overvejer at sige mit job op og blive privat dagpleje for at skåne mig selv for den der vuggestuestart.

  SvarSlet
 5. Vitus startede også da han var 10 måneder. Syntes han var rigtig lille i forhold til de andre børn (syntes stadigvæk han er lille).
  Lyder dejlig med en lang indkøring.
  Jeg var vildt uvidende omkring vuggestuestart og indkøringsperioder, så vi havde 4 dage (det var helt min egen skyld og pædagogerne var også lidt nervøse for det). Vitus var dog total cool og vi kunne have gjort det på to dage ;-)

  SvarSlet
 6. @ FF: Ja, jeg overvejede også for en stund det der med dagplejemor, men droppede det igen. Jeg har sagt til kæresten, at det altså er ham der vinker farvel den første dag vi skal efterlade hende dernede, jeg har svært ved bare at komme ud af døren derhjemme, når jeg skal på arbejde og Vera er derhjemme med kæresten.

  @Anne: Ja, ti mdr. er jo ingenting, de er alt for små til vuggestue. Sejt gået at klare indkøringen på fire dage, det er vist også kun fordi min kæreste er pædagog, at jeg fandt ud af at det kan tage laaang tid med den indkøring.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...