Sider

søndag den 23. januar 2011

Vi er blevet ramt...

eller rettere sagt, Vera er blevet ramt af sygdom. Vores lille familie har ellers været forskånet hele vinteren, bare set på og hørt om alle andre der var syge, men det kunne opstart i vuggestue da lige lave om på. Det er første gang i sit liv, at Vera er sådan rigtig syg. Feber, hoste (en slem slim-hoste) og kaster al mad og drikke op igen...puha det gør ondt i mor-hjertet at se hende så skidt tilpas. Heldigvis fik vi lidt mælk og lidt grød i hende her til eftermiddag, som ikke kom retur og nu sover hun (igen igen), så jeg krydser fingrer for, at det var en kort omgang og at vi ikke er blevet smittet.

5 kommentarer:

 1. Jeg håber hun har det bedre i dag. Det er bare det værste når de er syge. Det er så synd for dem, de kan slet ikke forstå det, de små pus.

  SvarSlet
 2. Tak, men hun har det slet ikke bedre...tværdigmod, det har udviklet sig til mellemørebetændelse. Suk, det er virkelig hårdt, når ens lille baby kigger på en, med desperation i øjnene og man bare intet kan stille op. Og ja, man kan jo ligesom ikk forklare dem, at lige om lidt går det over. Suk,

  SvarSlet
 3. Det er jeg godt nok ked af at høre. Man bliver selv så ked af det. Håber I har jobs der tillader jer at blive hjemme hos hende, så I ikke skal stresse over løsninger også.
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 4. Tak :) Min kæreste går heldigvis hjemme på barsel lidt endnu, men tiden skulle have været brugt til indkøring i vuggestue...men vi har heldigvis også næste uge til indkøring...så håber hun når at blive rask :)

  SvarSlet
 5. Krydser kæmpe fingre for det. Frygter det lidt når det bliver vores tur. Men vi er lige blevet enige om i dag at den institution vi har valgt er totalt bakteriefri...:-) you wish..:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...