Sider

mandag den 10. januar 2011

Vi var lige et smut i Bilka...

og fik da lige købt lidt sager (der var udsalg, så fik da lige fyldt stuen op med varer, så'n ka' det jo gå).
Godt vi kørte i mine forældres stationcar ;)

Undskyld lys og kvalitet, det var aften.

7 kommentarer:

 1. Hold da ferie - det ser voldsomt ud - hvad har i købt?? Bortset fra bleer og køkkenruller ;)

  SvarSlet
 2. Puha, ja hvad har vi IKKE købt. Lidt tøj til baby og lidt til moren (ikke fordi jeg normalt køber mit tøj i bilka....men man kan faktisk godt være heldig at finde et par almindelige sorte jeans eks. ;), sko (til moren), fire stole (til køkkenet), madvarer og så det løse du ved ;) Thi-hi.

  SvarSlet
 3. Uh ha, det var da ellers også lige en smule! :) Ja, giver dig ret i, at man godt kan være heldig at finde noget i Bilka. Jeg har ofte købte cardigans og strikbluser til ingen penge i Bilka ;)

  SvarSlet
 4. Haha - sådan kunne det også have set ud, hvis jeg havde været i Bilka. Faktisk en af de primære årsager til, at jeg stort set altid handler på nettet; jeg kan slet ikke begrænse mig, når jeg er inde i et velassorteret supermarked :-)

  SvarSlet
 5. Ja, jeg handler også en del på nettet, men så når vi ENDELIG kommer ud, i en RIGTIG butik, så skal den sgu ikke ha' for lidt ;)

  SvarSlet
 6. Kender godt det der. Har godt nok tit fået et chok når jeg så prisen på hvad jeg har fået samlet sammen i Bilka. Men hva de har jo så mange gode ting:-) KH Christina.

  SvarSlet
 7. @ frk. regnbue: ja, jeg bliver også altid overrasket over prisen i bilka, når man når kassen. I modsætning til netto, hvor jeg flere gange er blevet overrasket over hvor lidt tingene koster. Godt begge steder findes ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...