Sider

mandag den 27. december 2010

Det var så den jul

Så er vi endelig faldet ned, oven på et par travle men helt fantastisk hyggelige juledage. Vi har været afsted hver dag siden lille juleaften og Vera har bare hygget sig og nydt al opmærksomheden. Jeg kan læse, at der er mange der har været syge i juledagene, det har vi heldigvis været forskånet for hos os. Vi holdte jul hos mine forældre og se lige hvor fint toiletpapir min mor havde hængt op, i anledning af julen

 I dag har vi slappet af herhjemme og leget med og kigget på alle de fine julegaver vi har fået, jeg fik et par bøger bl.a. dem her
og når man så har arvet sådan en fin en her, fra sin afdøde mormor

så har man jo nærmest pligt til, at komme igang med symaskinen igen. Så det må jeg jo se om jeg får tid til snart (Ps. jeg fik to eksemplarer af "Den store sybog", den er købt over nettet, så hvis der er nogen der er interesseret i at købe den ene, så send mig en email)

Vera fik også nogle dejlige ting, bl.a. to gå-vogne, den ene ser sådan ud (og er den vi beholder)

Som I kan se, kravler hun blot på den ind til videre.

Hun fik også to fine retro mini rygsække fra Fjällräven, de er bare så fine og super til når hun begynder i vuggestue (lige om lidt, aarrrggg!!) jeg tror vi beholder den røde

Hun fik også en masse andet, bl.a. en masse fine bøger og nogle rytme instrumenter

Og her er vi glade og forventningsfulde foran juletræet juleaftenTrods mange arrangementer, har jeg haft tid til at læse min bog færdig og jeg kan kun anbefale alle at læse den. Den er ikke for sarte sjæle, men den er interessant og den rørte mig dybt og gav mig lyst til straks, at rejse til Cambodja og hjælpe med at redde børn væk fra prostitution.

2 kommentarer:

 1. Ser ud til at have været en dejlig jul. Og god høst ;-)

  Øglen har den lilla mini-Fjällræv - netop indkøbt til vuggestuestart. Det har så bare artet sig sådan, at vi stort set aldrig har den med dernede, fordi alle hendes ting 'bor' nede i hendes lille garderobeplads. Men så har vi brugt den som pusletaske i stedet. Og nu, hvor vi ikke længere har brug for en decideret pusletaske længere, er den legetøjstaske. Så: meget anvendelig lille sag :-)

  Hun er rimelig skøn, i øvrigt, hende Vera. :-) Og har det fineste navn!

  SvarSlet
 2. Tak for komplimentet om Vera (hun hedder faktisk Vera Sofie, men vi kalder hende blot Vera), ja, hun er skøn, det synes moderen (forældrene) selvfølgelig også ;)
  Du har nok ret i, at vi måske ikke får brugt rygsækken så meget imens hun er helt lille, men forhåbentlig, som jer, kan vi bruge den som legetøjstaske senere. De er så fine begge farver (lilla og rød), så vi har lyst til at beholde dem begge, men det er måske også lidt fjollet. Men vi skal i hvert fald nok få glæde af den vi beholder, før eller siden, for fine det er de altså :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...