Sider

mandag den 20. december 2010

At være eller ikke at være....enig

om børneopdragelse og lignende. Min kæreste og jeg har haft en mindre uoverensstemmelse. Det skal lige siges, at det ikke sker så tit, men efter vi har fået barn sammen, kan jeg ligesom godt fornemme, at der kommer flere og flere af den slags ...uoverensstemmelser altså (og sikkert også flere børn, men altså ikke lige nu vel). I dag kunne vi for eksempel diskutere, om det er sjovt, at lave opstillede (jule)billeder af vores datter, som f.eks. det jeg har lagt ud her på bloggen for et par dage siden. Min kæreste synes ikke at det er spor skægt, han synes at det er falsk og opstillet, hvilket det jo selvfølgelig også er, ja surprise, min datter på ni måneder tog ikke selv nissehue på og satte sig med en juleklokke i hånden og en nisse ved sin side og bad os tage billeder af hende. Men jeg synes bare at det er så søøødt og sjovt og hyggeligt og jeg er helt sikker på at hun en dag, når hun bliver lidt ældre, vil kigge på det billede og synes, at hun selv var mega kær som lille nissepige. Og min kæreste synes bare, at det er fjollet og unaturligt og han gider ikke være med til den slags. Men så må jeg jo gøre det uden ham, for jeg synes at det er mega skægt. Hhhmm, ja, det var jo ikke lige noget vi havde set komme inden vi fik barn, at vi skulle til at diskutere den slags, men så blev vi da lidt klogere. Men efter vi er blevet forældre, er der bare en masse nye ting som vi skal være enige om, ting som man slet ikke havde forestillet sig man nogensinde skulle diskutere. Men det hører jo med til det, at blive forældre. Hvad synes I?

2 kommentarer:

 1. Det er lige det, jeg synes er den største udfordring ved at blive forældre - at skulle diskutere en masse ting, man ikke er enig i. Selvfølgelig kommer vi fra hver vores familie med forskellige holdninger og værdier - men at det kan skabe sådan en splid havde jeg heller ikke selv forestillet mig.
  Jeg og min kæreste havde kendt hinanden i 8 år da vi fik vores datter, så vi troede da, at vi kendte hinanden og hinandens holdninger til det forskellige - men det har vist sig, efter børnene, at det er vi slet slet ikke.
  Med hensyn til det opstillede billede - jeg ELSKER det også - men min kæreste synes, lige som din, at det er falsk. ;)

  SvarSlet
 2. Hej Mette. Tak for din kommentar. Min kæreste og jeg har også kendt hinanden næsten otte år og jeg havde det ligesom dig, troede at vi var enige om det meste, det er vi da heldigvis stadig (altså enige om det meste) men der kommer altså lige nogle ting engang imellem, som man bliver overrasket over. Jeg fik ham vist også til, at lyde lidt som en kedelig snegl, det er han altså ikke, han har jo bare en anden smag end jeg og ja, så har vi jo hver vores familietraditioner og holdninger :o)
  Mange hilsner
  Tanja

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...