Sider

søndag den 5. juni 2011

Så stille

Der har været stille den sidste uges tid. Vi har været syge på skift, først kæresten, så Vera (hun er heldigvis rask) og nu mig (og stadig kæresten). Så der er altså ikke overskud til at blogge for tiden. Jeg har kravlet i pendulfart mellem toilettet og sofaen (vil ikke komme ind på yderligere detaljer), så jeg har ikke så meget spændende at berette om. Mine forældre har været så søde at passe Vera hele dagen i dag, så vi har kunne passe os selv og flade ud. Hold op hvor er det altså fedt at have sine forældre lige i nærheden i sådan en situation. Håber I alle har nydt det skønne vejr, det har Vera som I kan se her under. Med bar numse. Hun fik da også lige tisset på min mors gulvtæppe, he he, så'n kan det jo gå, så fik hun altså ble på igen.
4 kommentarer:

 1. HAHAHHAAH! Sådan! hvor sødt! Hvor gammel er det tissetrolden er? Jeg har giveaways på min blog. man kan vinde sutter fra Philips Avent. Alderstilsvarende op til 1 år! det kunne jo være noget for guldklumpen der :)

  SvarSlet
 2. SIKKE et pletskud - især det øverste. Du vil kunne vinde i en fotokonkurrence.

  SvarSlet
 3. Vi har også været ramt af den der frem-og-tilbage-mellem-seng-og-toilet-uden at nævne yderligere detaljer-sygdom.
  Det er så træls!
  Revet æble, ingen mælk og masser af hvidt brød er vejen frem.

  KH C

  SvarSlet
 4. Ditte Marie: Hun er 15 mdr. Tak for tippet om give away :-)

  Anette: Tak, det ku være jeg skulle sende det ind til en fotokonkurrence :-)

  Christine: Tak for tips. Revet æble blev spist herhjemme, men kun af kæresten og jeg, når Vera er syg gider hun ikke spise noget som helst, heller ikke revet æble.
  Der er mange der har været ramt for nylig. Jeg håber I er ovenpå igen :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...