Sider

søndag den 19. juni 2011

Det der med at sove ikk'

Ja, bloggen handler ikke om så meget andet end Veras søvn for tiden, men det er altså det der fylder her hjemme i disse dage. Vi har problemer med at få hende til at overgive sig til søvnen. Tidligere lagde hun sig til at sove så snart vi lagde hende i barnevognen eller tremmesengen, men de tider er forbi. De sidste par uger har hun nægtet at overgive sig og falde i søvn, selvom hun er død-træt. Hun bliver ved med at sætte sig op (i barnevognen)/stille sig op (i tremmesengen). Vi er begyndt at gå ture med hende igen i barnevognen, men for det meste er det én lang kamp, jeg lægger hende ned og hun sætter sig op. Aarrgghh. Hele dagen (i weekenden) og aftenen (hver aften) går nærmest med at få hende til at sove. I det mindste er hun ikke sur og græder, men f... hvor savner man pludselig de dage hvor hun bare lagde sig til at sove af sig selv. Det kan nemt tage op til to timer at få hende til at falde i søvn. Så har man ligesom droppet at se den film man lige havde planlagt at se, for så skal man jo selv i seng...suk.
Har I oplevet noget lignende? Vær sød, sig at det bare er en (kort) periode, PLEASE!

6 kommentarer:

 1. Vi brugte godnatsang.
  Altid den samme. Sad med hende i hånden et par dage, så på vores seng et par dage. Synge - synge - synge. Så på en stole udenfor døren osv. osv.

  SvarSlet
 2. Vi har haft forskellige faser - og indimellem også prøvet at det bare var supernemt. Nu tager det også lang tid for os - og al kæreste-aftentid er overtaget af putning.. Øv. MEN DET ER BARE EN FASE DET ER BARE EN FASE DET ER BARE EN FASE DET ER BARE EN FASE...

  SvarSlet
 3. Vi synger og synger, men skal prøve det du skriver kisser....og ja, det er forhåbentlig bare en fase-bare en fase-bare en fase! :o)

  SvarSlet
 4. Da Isak blev 1 år var det som om at han endelig rigtig forstod det der med at kunne manipulere sine forældre - vores opdragelsesevner blev i hvert fald for alvor sat på prøve og vores konklusion blev at man bliver nødt til at være konsekvent med ALT, så godt som man nu kan, og nu går det meget bedre, selvfølgelig også fordi han bliver større. Jeg tror det er vigtigt at I er konsekvente når hun skal sove - I bestemmer, ikke Vera! Syng en sang, giv hende sutten, sig "godnat, nu skal du sove" og forlad rummet. Vend kun tilbage hvis det er fuldstændig krise, men lad da være med at snakke eller synge til hende,eler have medlidenhed med hende, men kun sig "det er nat, du skal sove". Måske er det værd at prøve, med mindre I allerede har været der...?

  SvarSlet
 5. Stine, du ved jo hvordan jeg er. Jeg kan ikke forlade en grædende Vera og jeg kan ikke lade vær med at have medlidenhed med hende, når hun står der med bedende øjne og armene strakt op imod mig... så som regel er det kæresten der står for aften-putningen, han er lidt bedre til det ;-)
  Ses vi forresten snart?

  SvarSlet
 6. I know... Ola er også bedre til det end mig!
  Jep, vi ses snart! Jeg ringer til dig mandag når vi er i Dk!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...