Sider

torsdag den 23. juni 2011

Mønster-barn?

Så var vi til samtale i vuggeren den anden dag...vi har åbenbart et mønster-barn. De har aldrig set hende lave flitsbuen når hun ikke får sin vilje (som vi jævnligt ser herhjemme), de har aldrig set/mærket hende kradse (med hendes skarpe små negle, som jeg IKKE kan få lov at klippe uden skrig og skrål) og de har ingen problemer med at få hende til at sove lur i barnevognen. Wtf? Men det er da dejligt at hun opfører sig pænt når hun er ude :-) Hun fik kun ros, hun udvikler sig som hun skal og aer de andre på hovedet hvis de er kommet til skade eller græder. Ååhhh mit moderhjerte smelter.

Vi er jo også glade for vuggestuen og pædagogerne, så vi roste selvfølgelig lige på hovedet tilbage. Vi fortalte at vi er trygge ved at aflevere hende og vi ved, at hun hygger sig når hun er der og hun er tryg ved de voksne.

Samme eftermiddag da jeg kom for at hente Vera, sad hun alene i den ene ende af legepladsen, uden en voksen i nærheden, hun havde sand og snot (skal lige siges, snot fungerer rigtig godt som sand-lim) i HELE hovedet OG i munden plus en lort i bleen.
Need I say more?

1 kommentar:

  1. Ai! Det er bare sådan livet er, perfekt i 5 minutter og så er der atter snot og lort på :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...