Sider

søndag den 10. april 2011

Så fik mutter rystet sin bootie...yay!

Jep, som overskriften siger, var jeg ude at danse igår (i nat), for jeg var nemlig til fest. Ikke bare en lille privat hygge fest, næ nej, det var en STOR firmafest på hotel, hvor vi alle skulle overnatte. Det var en af de der fester med tre retters mad (fire hvis natmaden tæller med), fine tjenere, flere hundrede mennesker, liveband, dans natten lang og fri bar. Jep, og jeg fik danset mine fødder ømme, snakket (sunget) mig hæs og drukket så meget rødvin og baileys, at jeg havde en lille smule svært ved at finde tilbage til mit hotelværelse. Og hold op hvor var det skønt at gakke ud sammen med mine fantastiske kolleger. Så'n en aften har jeg ikke haft siden før jeg blev gravid, så det var på tide.
I dag kom jeg så hjem til kæresten og Vera og en solfyldt have. Mmmhhh solskin, det kan gøre mig helt høj, vi har hygget i haven det meste af dagen (okay, jeg har sovet på liggestolen...godt jeg lige fik klasket lidt solcreme på mine blege lår-basser inden jeg gik omkuld, ellers var jeg endt som en kogt krebs) og kæresten og Vera har gynget og pillet i græsset (og smagt på diverse tørre blade, jord, sten etc.).

Vera med hænderne godt begravet i højbedet...godt nok et billede fra forleden hvor temperaturen var lidt lavere end i dag, det forklarer hue OG solhat (man må jo bruge billederne fra arkivet, som nævnt var jeg ikke psykisk til stede til at foto-dokumentere i dag :)


Voksi-posen er gemt væk og det giver nye mosle-muligheder i barnevognen. Barnevogns-seler er en god opfindelse. Læg lige mærke til påske-sweateren med kyllinger på, den er ny og hjemmestrikket (af farmor...bare rolig, jeg har ikke været igang med at udfolde mig ;-)

3 kommentarer:

 1. Nøj hvor lyder det fantastisk - både nat og dag. Der er virkelig ikke noget bedre end at komme ud, drikke god vin, spise lækker mad og vide at guldklumpen hygger sig mindst lige så meget.

  SvarSlet
 2. Håååhr. Gad også godt ud og feste igennem. Det har dog lange udsigter, før det bliver aktuelt at drikke alkohol igen. Men skønt, at du så fik en dag, hvor du kunne pleje dig selv og lårbasserne, mens Vera hyggede med sin far og haven :-)

  SvarSlet
 3. @ Vev: det VAR fantastisk dejligt :-)

  Øglemor: Ja, kan godt se at det ikke går med en kamæleon i maven...i hvert fald ikke alkohol-delen, godt at du kan kompenserer med lidt ekstra slik ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...