Sider

fredag den 1. april 2011

Eksisterer Sidney Lee?

Har lige set Go' Morgen Danmark. Sidney Lee findes åbenbart ikke....han hedder Michael Brødsgaard og læser psykologi på Ålborg uni....hvis det er sandt, så er det f.... for vildt. Ha ha. Måske passer det, måske er det bare endnu et mediestunt. Måske gider han bare ikke at være så vanvittig tosset længere og prøver at lade som om, at det hele tiden har været for sjov. Se selv her. Ha ha, hvad tror i?

9 kommentarer:

 1. jeg så det også! DET ER SÅÅÅÅÅ VILDT! Og mega sejt projekt, hvis det passer! hehe... kan ikk helt forstp at medierne så ikke havde opdaget det noget før!!!
  Crazzzyyyy.....

  SvarSlet
 2. Men...jeg er bange for at vi er blevet 1.aprilsnarret ;-)

  SvarSlet
 3. Mon ikke det skulle være en aprils nar? :)

  SvarSlet
 4. Jo, det tror jeg. Jeg tror Go' morgen danmark har spurgt Sidney om han ikk vil være med til at narre nationen med en 1. aprils nar. ha ha, men mon ikk der er nogen der hopper på den....jeg skulle da lige tænke et par gange over det...he he.

  SvarSlet
 5. hehe...har lige talt med min kæreste og han mindede mig lige på at han altid har væet sådan -også før at han blev kendt (han "kendte" ham før single liv.. de havde været på en eller anden ferie sammen)... Og det er vist også den færste april i dag...aprils nar!

  SvarSlet
 6. Hans tøj passer ikke, det er totalt aprilsnar :-)

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Som en af mine kloge facebookvenner bemærkede;
  "Synes Sidney Lee afslørede sig selv, da han på spørgsmålet om, hvordan han som psykologistuderende havde set på den "rolle", han havde spillet, svarede "i starten var der meget hate ikk, men så kom der love, lissom.""

  SvarSlet
 9. fedt med alle jeres kommentarer....jeg tror desværre også det er en aprilsnar, havde ellers lige håbet på, at "Sidney Lee"-typen ikke fantes...det er da utroligt at nogen kan være som ham...og mene det.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...