Sider

onsdag den 13. april 2011

Prinsesse hvem?

Se lige dette billede, det er fra et af ugebladene (taget med min oldtids-mobil). Kan I se hvem det er....nej, det er ikke Kronprinsesse Mary...nej det er ikke Prinsesse Marie...det er Kate Middleton, kommende prinsesse af Storbritannien...hun skal giftes med Prins William...vist nok...ehem....who cares?  Ja, jeg må indrømme mit første gæt var, at det var Mary, jeg har altså lidt svært ved at se forskel på de der promsesser, seriøst, de ligner sgu da alle sammen hinanden.

Se lige smile-kinderne...det ER sgu da Mary.

Og her er hun sammen med Prins William.


6 kommentarer:

 1. Det er rigtig, hun ligner godt nok meget. Jeg går heller ikke op i de der kongehuse, så jeg har absolut ingen mulighed for at kende forskel *griner*

  SvarSlet
 2. OMG det er da vildt som det ligner, jeg var sikker på det var Mary....

  SvarSlet
 3. Man skulle faktisk tror, at de der prinser alle sammen havde været forbi den samme lade, hvor en farlig holder alle de mørkhårede underskønne prinsessemodne møer fanget, lige ind til der kommer en rigtig prins og befrier hende af dem, som han skal have med hjem. Det eller også er menneskeklooning slået alvorligt igennem i de royale kredse.

  SvarSlet
 4. Nu er jeg jo en af dem, der følger nøje med, så jeg kunne godt gærre at det var Kate ;) Også kun fordi jeg ser - og læser - alt.

  Første gang jeg undrede mig, var da vi så Jokkes Marie (eller Maris som det egentlig udtales. Ligheden mellem hende, og så Fredes Mary er uhyggelig ens. Jeg er sikker på, at Jokke har haft en lille 'ting' for Mary, og derfor måtte have sin egen - ellers var der jo blevet blodig kamp mellem prinserne ;) Men så dét at de har en slående lighed de to, er det ikke nok. Han fandt sig samtidig én som næsten også har samme navn! Mary / Maris - whats the different?!?

  SvarSlet
 5. Ok - så jeg er altså ikk den eneste der har opdaget ligheden...mon de selv joker med det i de royale kredse, he he ;-)

  SvarSlet
 6. Ha ha, jeg tror en del tænker deres - men de er sgu lidt stive i betrækket, så jeg tror ikke, at der er nogen der nævner det ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...