Sider

mandag den 11. april 2011

At gynge er det sjoveste i verden

Vera er helt vild med at gynge for tiden. Bare vi spørger hende: "skal vi ud og gynge?" (eller hvis ordet "gynge" bliver sagt højt) begynder hun at skrald grine...og så er det altså bare med at komme afsted på legepladsen i en hvis fart, ellers slår latteren over i en skinger tone og bliver til gråd. Hvis vi kommer afsted inden dette sker, så griner hun højt hele vejen ud på legepladsen og hen til gyngerne. Godt vi har fået en gynge til haven af farmor og farfar, den må vi få sat op hurtigst muligt.


Kasket og påske-sweater - og flad af grin.

4 kommentarer:

 1. Der er da heller ikke noget bedre end en gyngetur.Man bliver jo helt misundelig på de små størrelser.

  SvarSlet
 2. Ja, det kan jeg også huske fra mine egne piger, da de var små(nu 16 & 18).
  Nogle af os andre synes jo også en rutchebanetur er rasende sjov :) :) :)

  God mandag.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Eih altså - jeg ville SÅ gerne have, at Øglen gad gynge. Men hun HADER det. Og har gjort det lige siden, hun var lillebitte. Meget underligt, i øvrigt, men hun nægter. Og bliver enten dybt ulykkelig eller stiktosset, hvis man (jeg) alligevel forsøger at narre hende til en gyngetur. Ah well - så holder vi os bare til rutschebanen. Den er nu også meget sjov...

  SvarSlet
 4. @ Mille: ja, jeg tager også tit en gyngetur sammen med Vera på den store "fuglerede"-gynge. Det er skægt, men jeg bliver nu altså lidt hurtigere utilpas end jeg gjorde da jeg var barn. Men sjovt er det, især når Vera skrald griner :o)

  @ Kisser: Vera har endnu sin første rutsce-tur til gode, men mon ikke også det bliver et hit :-)

  @ Øglemor: hvor skørt at Øglen ikk kan li at gynge, det er ikke tit man høre om det. Gider hun heller ikke hvis du gynger sammen med hende?...men ja, rutchebaner er også sjove.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...