Sider

lørdag den 9. februar 2013

Min skønne kreaklub

I søndags mødtes jeg med kreaklubben hos Marie til krea-hygge og brunch. Det var super hyggeligt, som altid. Der blev hæklet, strikket, snakket, spist dejlig mad og drukket en masse kaffe og asti :-) Tænk engang, kreaklubben har snart et års jubilæum. Hvor er jeg bare glad for min kreaklub.

Marie havde foreslået at vi skulle lege pakkeleg, så vi havde aftalt at vi hver især havde to pakker med, enten med noget hjemmelavet eller noget "krea-agtigt" i. Her ligger alle de fine pakker, klar til pakkeleg.Jeg slog desværre ikke en eneste sekser (nok fordi jeg har så meget held i kærlighed), men heldigvis spillede vi med reglen om, at hvis man slår en etter, skal man give sidemanden en gave...så jeg endte alligevel med to pakker :-)
Jeg havde lavet nogle hårspænder, som jeg desværre har glemt at tage billeder af. Jeg vandt disse fine sager, trods manglen på seksere.

Hæklede får fra Marianne og klistermærker, hårsløjfe og fine lys af Fie 

Marie havde også sørget for flotte sponsorerede goodibags fyldt med lækre sager


Et fint japansk billede fra Madame Mo, fine klemmer, masking tape og sommerfugle wallstickers, alt sammen fra Box de Lux, Raw chocolate og te fra Nature source, Medusa fødselsdagslys fra Rikki Tikki, Fine stjerne øreringe fra Nadia Hollins Jewelry, LÆKKER chokolade fra Chokoladehimlen og Garn og glittertråd fra Gårdbutikken Katrinelund.

I dag var kreaklubben og nogle få andre bloggere inviteret ind på Kählers Coffee station til lækker kaffe og bagefter over i deres flagship store Kähler and friends. En helt fantastisk skøn eftermiddag, men mere om det en af de kommende dage.

Nu skal jeg ha' benene op :-)2 kommentarer:

 1. Det lyder simpelthen så hyggeligt med sådan en kreaklub!:) Det gad jeg også godt.. Hmm, må finde nogen kreakvinder i mit område:)
  Fine ting du 'vandt' i øvrigt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan kun anbefales, jeg nyder det bare så meget :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...