Sider

fredag den 22. februar 2013

Kähler, kaffe og forkælelse

Før vinterferien var jeg en af de heldige bloggere der var inviteret med til Kähler arrangement. Vi startede på Kählers Coffee Station, hvor vi fik god kaffe og lækre kager. Vi fik smagsprøver på den specielle (og yderst velsmagende) Syphon kaffe og en hyggelig snak med baristaen, som sørgede for hyggelig og god stemning. Han viste os hvordan man laver Syphon kaffe og forskellige figurer i kaffeskummet på vores caffé latte. Vi gik alle derfra med en lille goodiebag med bl.a. kage og chokolade i, mums.Syphon kaffen bliver brygget
Kager og goodiebags fra Coffee Station

Efterfølgende gik vi over til Kählers Flagship store "Kähler and Friends", hvor vi hørte lidt om Kählers historie og så de nyeste lækkerier fra Kähler, som kommer til salg her i 2013. Butikken er super smukt indrettet og vi brugte laaang tid på at kigge rundt, sludre og vi fik da også shoppet lidt (eller meget).Der gik vi også alle fra med en flot goodiebag.

Goodiebag indhold. Bl.a. med mano krus og Urbania lyshus.

Fik shoppet lidt...både til mig selv og til gaver. Sååå fine ting.

Det var en super hyggelig dag og det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger Coffee Station og Kähler and Friends :-)

2 kommentarer:

  1. Det lyder bare rigtig hyggeligt - og sikke nogle flotte ting du har købt! Det må være fristende at beholde det hele;)

    SvarSlet
  2. Det var super-hyggeligt! Og du havde da ihvertfald hænderne fulde, da du forlod butikken:-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...