Sider

fredag den 18. november 2011

Så grådlabil man da kan være

I dag befandt jeg mig i et storcenter, da der blev kaldt på Niels over radioen, hvis datter Laura på otte år var blevet væk fra ham. Jeg stod tilfældigvis i nærheden af informationen og der overværede jeg gensynet mellem far og datter. Laura fik øje på sin far på mange meters afstand og løb ham i møde og kastede sig grædende om halsen på ham, mens faren sagde "der er du jo basse". Af en eller anden grund begyndte tårerne at trænge sig på i mine øjenkroge og jeg stod bare og kæmpede for at holde dem væk. Lige der, midt i City Vest stod jeg så med store våde øjne....ææjj altså!
Der sker altså et eller andet med én, når man bliver mor (eller også er det bare pga. hormon-ræset der foregår i min krop i disse måneder?)

4 kommentarer:

 1. Jeg får tårer i øjnene bare af at læse din historie, mere skal der ikke til her...

  SvarSlet
 2. Det er HELT legalt...især når man er gravid. Håber det går godt med mavsen.

  SvarSlet
 3. @ Stine: altid noget jeg ikke er den eneste.

  @ Anne: Tak, det er jeg glad for at høre....og jo tak, det går fint med mavsen. Håber også det går godt med dig og din ;-)

  SvarSlet
 4. Hi, der sker altså bare noget, når man først er blevet mor eller er gravid! Jeg kunne sagtens se mig selv i samme situation - efter jeg er blevet mor til min nu 1 års pige, så kan jeg ikke se en eneste film og små børn, der har det svært, uden at tårerne triller ;)
  Jeg har i øvrigt ikke været på din blog før, men jeg vil rigtig gerne følge med fremover:) Det er også sjovt at følge med i din datters liv - jeg har selv en pige fra august 2010, så der er kun ca 5 måneders forskel på de to:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...