Sider

søndag den 7. august 2011

Photo challenge day 7

"Something new"
Vi har købt en mega-sej trehjulet klapvogn/løbevogn/barnevogn til Vera i mærket Baby Jogger (city elite-modellen). Vi er meget imponeret over den, den er super nem at styre/gå med og lyn-hurtig og nem at klappe sammen. Og så kan hun ligge helt ned i den.
Vi havde egentlig en udemærket klapvogn, som vi havde arvet fra noget familie, men den opfylder ikke helt de krav og behov vi har....det er jo desværre den (eneste) ulempe der er ved at arve, man vælger ikke selv hvad man får (men hold da op vi har sparet mange penge ved at arve, der er heldigvis flere i den nærmeste familie, som er færdige med at få børn, så dem har vi arvet af....så da Vera kom til verden købte vi stort set intet, vi fik alt forærende, temmelig heldigt må man sige).
Nå, men se lige denne video og bliv så ligeså imponeret som os og hvis du ikke gider at se det hele, så spol frem til 1.40 min. og se hvor nemt det kan gøres ;-)

Og her ligger Vera så og sover til middag i den nye seje klapvogn
(og nej, jeg arbejder ikke for firmaet, har bare mega optur over dette køretøj....men kan se at vi ikke er de eneste i blogland der er nemme at imponere med børne-køretøjer).

4 kommentarer:

 1. Sådan dér! Er glad for at se, at andre begejstres ligeså meget over City Elite, som vi gør. For det er nemlig også sådan en, vi er endt med - bare i dobbeltudgaven. Har allerede taget den i brug, så Øglen kan vænne sig til den. Og sør'me om det ikke er nemt at finde noget at bruge det ekstra sæde til, selv om Varanen ikke er ude endnu :-) I går var det fx taske, scooter og ekstra tæpper. Jowjow. Ender jo med, at der ikke er plads til Varanen :-)

  SvarSlet
 2. He he, skægt at det lige er samme slags I har købt og også er så glade for...den er altså også bare nem at begejstres over :-) Vi har købt en lift til den også, så kan vi bruge den som barnevogn, når der en dag kommer en lillebror eller søster.
  Og ja, plads til sit habengut kan man jo altid bruge mere af ;-)

  SvarSlet
 3. Er det en hård eller blød lift, I har købt til den? Jeg har nemlig set, at man kan få sådan en slags barnevognskasse til den, men den koster kassen (høhø), så tror bare, vi ender med at bruge Voksien til Varanen. Den fungerer jo i store træk ligesom en blød lift.

  I øvrigt - har I så luret, hvordan man får vippet fdstøtten op, så den bliver oppe? Den kan jeg nemlig ikke helt greje...

  SvarSlet
 4. Det er en hård lift vi har købt, synes den virkede lidt bedre end den bløde (nye) lift man kan få. Den vi købte var sat ned fra ca. 1900 kr til 1000 kr ved tøjbamsen (tojbamsen.dk). Vi har købt en kørepose til vognen, dog ikke den originale, den synes vi var for dyr. Vores voksipose er der nemlig ikke et hul i midten til en fem-punktssele (som det vidst hedder...i hvert fald den der har en sele fra vognen op i midten mellem barnets ben).
  Under fodstøtten sidder der en plastik-bøjle som klappes ned, så den sidder nede i "hakket" (det er svært at forklare på skrift) Der er også noget velkrobånd der kan sættes rundt om fodstøttens plastik-del, så man man sætte den fast. Se den video jeg har linket til ovenover, der viser hun det ca. 30 sek. inde...dog ikke det med velkro-båndet....men du kan se at velkro-båndet er der. Se også denne video,
  http://www.youtube.com/watch?v=7tOLwkMk_Bo&feature=related
  der viser hun det lidt tydligere ca. 2.30 min. inde.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...