Sider

søndag den 28. august 2011

En sød tand - og tanker om vægten

Jeg er chokolade-junkie. Bum.
Jeg har altid haft en sød tand og det kan desværre ses på sidebenene mine.
Okay, det er ikke så'n at jeg æder en hel plade marabou på en aften (ikk hver aften i hvert fald), men hvis jeg var en af den slags mennesker, der bare kunne spise og spise, så åd jeg nok en plade marabou, ritter sport eller guldbarre (altså en af de store) dagligt (mmmhhh guldbarre).

Nå, men altså da jeg var 17 år rejste jeg til Canada og boede der ovre i et år og gik på high school. På det år tog jeg ti (jep 10) kilo på. Det var bl.a. pga. trøstespisning pga. hjemve opdagelsen af reese's pieces og Oreos (og chocolate-chip cookies og chocolate chip cookie dough ice cream og cheese cake og jelly belly beans og Dairy Queen ice cream og donuts fra Tim Hortons og og og og)

billede lånt her

billede lånt her
Dengang kunne man ikke få Oreos i Danmark, men derovre var det noget alle havde i hjemmet, lidt ligesom Marie kiks her hjemme. Mums siger jeg bare. Jeg var lidt skeptisk ved første øjekast, sorte småkager....men det var kærlighed ved første bid. Men sikke en farlig kærlighed, for man bliver jo afhængig. Og de der reese's pieces, det er lidt ligesom M&M's, blot med peanutbutter inden i og så en sød sukkerskal rundt om, mmmhhh. Dem har jeg desværre aldrig fundet herhjemme...endnu (måske er det meget godt..for vægten altså).

Nå, men jeg smed jo nogle af de der ti kilo da jeg kom hjem igen, faktisk de fleste, men jeg har faktisk kun en enkelt gang været helt nede under min "før-Canada-vægt" siden og det var efter en streng kur. Og hvis jeg skal holde den vægt, så skal jeg sulte mig selv. Det gider jeg altså ikke, så med årene accepterede jeg, at min vægt var steget efter det år i Canada og så kunne jeg spise nogenlunde som det passede mig, hvis jeg også dyrkede motion.
Nu, efter jeg har været gravid, så er vægten igen steget (4-5 kg. fra før-graviditet) og nu ligger den altså der og svinger lidt frem og tilbage....jeg kunne selvfølgelig bare tage mig sammen, men ååhhh det er bare så svært, når man som mig, har en mega sød tand. Håber fandeme ikke vægten igen forbliver 4-5 kilo højere, når jeg en gang i fremtiden har født vores andet barn....aarrgghhh!
Jeg har masser af tøj i skabet, som jeg håber på at jeg en dag kommer i igen...men jeg har også min tvivl på at det sker. Det er jo vist noget med, at når først man har dannet fedt-cellerne, så forsvinder de aldrig igen, de bliver bare mindre/tømt for fedt....og så er det sværere at holde vægten nede, når først cellerne er dannet, suk. Gid jeg var en bønnestage der kunne spise og spise, uden at jeg tog et gram på.

Nå, nok om al det fedtforskrækkede sludder, nu vil jeg ha' et stykke chokolade. God aften derude.

Hvis du også synes de der oreos er mega lækre, så se lige dem her som jeg også skrev om her.

Og hvis nogen kender en god kur hvor chokolade indgår, så vil jeg meget gerne høre om den.


3 kommentarer:

 1. http://foodfromhome.dk/category/chokolade-55/ De har M&M's med peanutbutter og måske også dem du så godt kan lide.

  jeg vil i øvrigt også gerne være enten en bønnestage eller en der kunne spise mig tynd i chokolade.

  SvarSlet
 2. Tak for tip...må straks ind og kigge :-)

  SvarSlet
 3. Ja, hvem ville ikke gerne være en bønnestage... ???

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...