Sider

torsdag den 23. februar 2012

Hygge - og en dejlig dag

I går var jeg til krea-klub-træf hos Marianne sammen med nogle andre søde bloggere og hold op det var hyggeligt. Der blev selvfølglig sludret en masse, drukket kaffe, spist godter og kreeret lidt af hvert og pludselig var klokken halv elleve og tiden var bare fløjet afsted. Jeg fik gang i mit strikketøj igen, så nu må vi se om jeg nogensinde bliver færdig med det halstørklæde jeg gik i gang med for meeeeeget lang tid siden.
Her til morgen stod kæresten op med Vera så jeg kunne sove (jeg har fri fra arbejde om torsdagen og kæresten møder sent), det var skønt at sove længe (jeg er ikke ligefrem noget morgenmenneske, så det er dejligt med en mand der er lidt kvikkere til at komme ud af fjerene end jeg). Solen skinner og jeg synes jeg kan mærke foråret komme snigende. Vera er rask og glad og lillesøster i maven mosler rundt, så mon ikke også resten af dagen bliver skøn. Det tror jeg.

7 kommentarer:

 1. Det lyder bare dejligt!
  Og tak for igår skal det lyde her hos dig også :)

  SvarSlet
 2. Og jeg hopper på bølgen - det var skønt at møde dig, du er SÅÅ sød og sjov!

  SvarSlet
 3. Hold nu op hvor er jeg misundelig på, at du kunne sove længe:-) Tak for en dejlig aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg bliver forkælet :-)
   Og selv tak!

   Slet
 4. Tak for sidst - det rigtig hyggeligt:-) Dejligt med en skøn fridag, jeg vil gerne give dig ret i at foråret føles tæt på.

  Kh

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...