Sider

onsdag den 8. februar 2012

Dobbelt syg

Nå, så blev det sørme min tur. Sidder i sofaen med en stor kop te og stener til dårlig TV....og er syg. Snot, host, hovedpine, krads i halsen og ubehag i kroppen....øv! Og det dur jo ikke at tage al mulig medicin/hovedepinepiller når man er gravid. Inden jeg blev mor var jeg stort set aldrig syg, nu bliver jeg ramt flere gange årligt....det er ikk' sådan med de vuggestueunger der slæber diverse baktusser med hjem.

Vera er stadig syg, men dog i bedring. Kæresten passede hende hjemme igår og var et smut forbi lægen med hende for at få kigget på ørerne og HELDIGVIS så hendes ører ikke så slemme ud, så vi dropper penicillinkuren i denne omgang, skønt.
Mormor og morfar hentede hende i morges da det hele tiden havde været planen at de skulle passe hende i dag (jeg troede jo jeg skulle på arbejde) så jeg har hele sofaen for mig selv til at ligge og pleje mig selv i, aaahhhh!

Aftenens krea-hygge-klub er blevet udsat til en anden dag, da jeg desværre ikke er den eneste der er syg....Anna som vi skulle hjem til er også blevet syg. Jeg er selvfølgelig glad for at jeg ikke går glip af en hyggelig aften som jeg havde glædet mig til, men hvor er det da bare træls med al den sygdom rundt omkring.

Nå, ned under tæppet med mig igen. God onsdag derude og god bedring til de syge :-)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...