Sider

søndag den 1. januar 2012

Godt nytår!

Puha, så gik der sørme lige en måned hvor jeg slet ikke fik blogget. Bl.a. fordi jeg er blevet afhængig af noget nyt, wordfeud....men jeg er jo ikke den eneste. Det er en tidsrøver, men det er skægt.
Vi har selvfølgelig også haft travlt, ligesom alle andre. Vera har været på ikke mindre end to penicillinkure i december måned. De første to uger af december var Vera syg med bronkitis, fokølelse, mellemørerbetændelse, opkast og høj feber. Så det var lidt af et puslespil at få hverdagen til at gå op, heldigvis har vi nogle søde bedsteforældre der er på efterløn, så de kunne passe Vera de fleste dage....sikke en gave med sådan nogle lige ved hånden. Vera kom så i vuggestue i få dage, så fik hun lige endnu en tur med forkølelse og mellemørerbetændelse....og lus. Så ja, vi har haft nok at se til i december...heldigvis var hun rask inden jul og har været det siden. Nu må vi se hvordan det går når vuggestuen starter igen i morgen.

Julen var selvfølgelig et hit hos den lille frøken og hendes ordforråd er blevet udvidet med en masse nye ord her i ferien...."jul", "gaver", "'banden" (alt med nissebanden, som er et hit på youtube...stadigvæk, hun kan alle navnene på nisserne og synger med på sangene), "grød" (med en efterfølgende smask smaks-lyd) "'ket" (raket) og videre i den dur, det er en fryd at følge med i hendes sprog, som bare udvikler sig med lynende fart for tiden.

Igår havde vi en hyggelig nytårsaften med dejlige venner og søde børn, som ikke vågnede trods kæmpe brag og fyrværkeri kl. 24.
Imorgen er hverdagen tilbage og jeg må indrømme, jeg har svært ved at slippe ferie-stemningen....for hold op hvor har vi bare hygget os. Vera har været en engel, hun er glad og tilfreds og der er ingen brok, hverken når hun skal puttes eller skiftes og det efter en periode, hvor vi bare ikke kunne gøre noget som helst rigtigt, hvor hun blev sur over de mindste ting, hvor hvert bleskift var en kamp og sengen/barnevognen bestemt ikke var populære. Denne gang håber jeg ikke, at det blot er en fase. Det er som om, at hendes ordforråd er udvidet samtidig med, at hendes humør er forbedret...mon ikk' det har en sammenhæng? I think so.

I får lige et billede af Vera inden vi tog ud af døren juleaften.

Hun er vist ved at sige noget, men den lille krudtugle sidder jo aldrig stille,
så dette er det bedste jeg har af hende med julekjole på.


Jeg håber I alle har nydt julen og vil få et lykkebringende år 2012. Det tror (håber) jeg vi vil, der er i hvert fald én begivenhed vi ser meget frem til og det er når hende her kommer ud til os omkring d. 5. maj:

I kan da godt se at det er en lille pige ikk', det ku' sygeplejersken der skannede mig i hvert fald ;-)

GODT NYTÅR!

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig juleferie:) Jeg længes heller ikke efter hverdagen...
  Sikke en lille smuksak du har i maven, hvor bliver det spændende at følge med i!

  Vi ses i Wordfeud;)

  SvarSlet
 2. Søde Vera. Hvor er hun fin. Jeg krydser fingre for, at hun har haft sin del af sygdomme nu, så du kan bruge kræfterne på sjovere ting end lus. WF, fx :-) Og den smukke pige i maven. Hvor bliver det spændende med to piger i huset...

  SvarSlet
 3. Dejligt at du er tilbage ved tastaturet. Og tillykke med endnu en lille pige :-) Det bliver så spændende. Og der bliver født helt vidunderlige børn den 5. maj ;-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med endnu en pige:):) Jeg har fødselsdag på din terminsdato, og det er en dejlig nem dato at huske;):) Storesøster må da også være vildt spændt!

  SvarSlet
 5. Nææ en fin lillesøster! Hende Vera ser godt også ret godt ud!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...