Sider

torsdag den 19. januar 2012

Drengebukser

For efterhånden laaaang tid siden, var jeg jo til den der krea-dag som Anna holdte. Der skrev jeg jo om, at jeg var igang med at sy noget. Og det var jeg også og jeg er sådan set også blevet færdig og det er også laaang tid siden, jeg har bare ikke lige fået vist det her på bloggen.
Alle de veninder jeg har som har fået børn, har alle fået drenge og alle de andre børn i min mødregruppe var også drenge. Så Vera har faktisk ikke nogle "veninder", kun "venner". Og nogle af disse drenge, har jeg syet nogle bukser til. Ja, jeg er jo ikke nogen haj til at sy, så da jeg gik igang med de første par bukser til lille Isak der blev to år i oktober, så kom jeg til at klippe to ens bukseben.....flot Tanja. Så jeg måtte jo på nettet og bestille mere af det samme stof og sy to ens modsatte bukseben. Så var det jo heldigt at lille Villads også fyldte to år i oktober, så måtte han jo få de samme slags bukser i fødselsdagsgave. Og da jeg var færdig, var der da lige en rest tilbage, så lille Alfred som blev født i september, også kunne få et par frø-stof-bukser. Yay, så det blev til tre par ens drengebukser....se lige engang

Et par færdige, et par næsten færdige

Klar til at blive sendt afsted

Isak med sine nye bukser

Det er faktisk både frøer og biler

Og to par klar til Villads og lille Alfred


Jeg har så ikke syet noget siden, men nu går jeg jo snart på barsel, så må jeg se om jeg kan tage mig tid til at sy alle de ting som jeg gerne vil sy...altså inden lillesøster kommer, jeg får sgu nok ikk' tid når hun først er her :-)

2 kommentarer:

 1. De er simpelthen skønne de bukser! Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på til den lille ny:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fie.
   Og ja, det glæder jeg mig også til at se ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...