Sider

mandag den 25. juli 2011

Ferievejr

Jeg ved godt at det ikke er de store problemer vi går og har herhjemme hos os, men jeg vil altså tillade mig at brokke mig lidt over vejret. Jeg burde have advaret jer andre om, at JEG holder ferie i Danmark i uge 29 og 30 denne sommer, for så havde I jo haft en chance for at vælge en anden uge og få godt vejr i jeres ferie. For når JEG har fri, så er det altså regn og grå-vejr.
Ej hvor havde jeg ellers håbet på, at vi kunne hygge i haven og tage ture til stranden i disse uger...øv! Krydser fingre for bedre vejr i næste uge...selvom det ikke lover godt. Heldigvis har jeg nu lavet en aftale med min gamle mødregruppe i løbet af ugen, dem glæder jeg mig til at se, og jeg er sikker på at Vera vil nyde lidt selskab med jævnaldrende.
Vera (og os andre) bliver skør af at være inde hele dagen og kigge ud på regnen, for man bliver altså hurtig træt af at trampe i vandpytter dagen lang. Heldigvis har mine forældre og min søster været forbi et par gange de sidste par dage og så snart de træder ind af døren får de massevis af knusere af Vera og hun suser pludselig rundt og griner og hviner...hun elsker besøg, specielt af dem.
Men hvor gad jeg godt at vi kunne være lidt mere ude i haven. Det er altså bare ikke det samme i koldt blæsende regnvejr.


Vera på byggelegpladsen...sjap sjap sjap!

Nogen der har nogle gode forslag til indendørs aktiviteter med en 1 årig?

Jeg ønsker mig solskin, NU!

5 kommentarer:

 1. Åh ja - det her gråvejr er lidt af en dræber. HDD har ferie i denne uge og går hjemme med Øglen pga. vuggestue-lukning, og han ser allerede træt ud ved tanken om at skulle underholde en 2,5-årig en hel uge på 4. sal...

  Af indendørs aktiviteter er (og har vi været længe) meget glade for biblioteket, der har en stor børneafdeling med bøger (pudsigt nok...) og masser af legetøj. Øglen elsker det. Ellers et museum, måske? Eller en café med legehjørne (og lidt varm kakao - eller i Øglens tilfælde; skum fra café latte) som bestikkelse ;-)

  Rigtig god ferie. Trods gråvejr. :-)

  SvarSlet
 2. Puha ja, på 4. sal er det jo næsten endnu værre...vi har i det mindste en have vi kan gå ud i og dermed mulighed for hurtigt at komme indendørs igen, når der kommer en regnbyge. Jeg har også overvejet biblioteket, vi har været der nede en enkelt gang og det syntes Vera var vældig sjovt, ikk så meget bøgerne, men mere legehjørnet og ikke mindst de andre børn. Og ja, jeg må på jagt efter en cafe med legehjørne....tror bare ikk rigtig der er nogen i Århus :-(
  Tak for tippene :-D

  SvarSlet
 3. Der kommer sol i morgen. Masser af sol. Det lover jeg. Det kan godt være, at DMI ikke er enig, men jeg ved noget, som de ikke ved. Og jeg siger det ikke før i morgen, når hele landet vågner op til 30 grader og skyfri himmel.

  SvarSlet
 4. Det lyder fa.... godt Mille, jeg lægger bikini og solcreme klar og glæder mig til en strandtur imorgen ;-)

  SvarSlet
 5. Vind et gavekort på 1000 kroner hos BabySam!!!

  Undskyld at jeg sådan braser ind i jeres mødregruppe, men jeg vil gerne høre om der er nogle førstegangsmødre, som gerne vil være med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 1000 kroner hos BabySam? Jeg forklarer lige...

  Jeg er en gravid studerende, som er ved at færdiggøre mit cand.merc studie på Aalborg Universitet. I min afsluttende opgave skriver jeg om beslutningsprocessen for forbrugere som står overfor mange valgmuligheder. Og det er jo en situation vi gravide/nye forældre sagtens kan genkende, fra vores mange køb af baby produkter. ;0)

  Hvis man som førstegangsforædre har stået overfor at købe jeres første barnevogn indenfor de seneste 18 måneder, håber jeg på, at I venligst vil afsæt ca. 10 minutter af jeres travle hverdag til at svar på mit on-line spørgeskema. Alle deltager, som efterlader en emailadresse, kan være med i konkurrencen om et gavekort på kr. 1.000,- hos BabySam. (Undersøgelsen har intet med BabySam at gøre. Jeg syntes bare, at evt deltager skulle få mulighed for, at få noget tilbage for deres tid.) Deltagelse skal ske inden den 31 august, og kun én besvarelse per husstand er tilladt. Adgang til spørgeskemaet kan findes ved følgende link:

  https://www.surveymonkey.com/s/customer_decision

  Hvis I kender andre førstegangsforældre, som har købt en ny barnevogn indenfor de sidste 18 måneder, må I meget gerne sige det videre! ;0) Jeg vil så gerne kunne få besvarelser nok til at kunne få statistisk grundlag for min undersøgelse (og endelig blive færdig med min uddannelse før min lille pige kommer til verden til november.)

  Håber I har tid og lyst til at hjælpe!

  På forhånd tak for hjælpen!

  Med venlig hilsen, Kelly

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...