Sider

fredag den 8. juli 2011

Quiz & Kærlighed...wtf?

Seriøst...har I set det? Det er dog noget af det mest vanvittige jeg længe har set.... "så lader vi lige som om, at vi slet ikke har øvet os på den her sang og så skiftes vi til at synge". Ikke så mærkeligt at det hovedsageligt er børn og ældre blandt tilskuerne. (Der er sgu da INGEN der kan hele teksten til Robbie Williams' "Let me entertain you" eller Tina Turner's "Nutbush city limits" uden at have øvet sig...udover Robbie og Tina selv måske) Sigh!
Hvorfor sender DR ikke noget ordentligt TV når nu jeg IKKE skal ud og drikke kølig hvidvin i sommeraftenen (hallo, jeg betaler faktisk licens), men blot sidde herhjemme og stene TV, tidlig i seng og op på arbejde i morgen?

7 kommentarer:

 1. Ah tak - der sparede du mig lige for at zappe over på DR for at se, hvad de havde gang i som fredagsunderholdning. Sad faktisk lige og spekulerede på, hvad de mon fordrev tiden med, indtil de sender X-Faktor igen (hørte lige, at tilmelding til audition er skudt i gang - altså har de ikke LIGE sendt X-Faktor?!)

  Nåmn, det der Quiz & Kærlighed lyder pænt nederen. Så jeg bliver på Kanal 5. Eller slukker og kaster mig over hæklenålen i stedet...

  SvarSlet
 2. Åh du har ret. For den da det var dårligt. Det så ellers ikke HELT håbløst ud i deres spot. Men jeg kan på ingen måde se kærligheden. Eller quizzen, for den sags skyld.

  SvarSlet
 3. Jeg overvejede at slå over og kigge hvad det var... men er da glad for at jeg slap for endnu et dårlig sang/quiz-program. Hader også hvor de lader som om at de IKKE har øvet sangene på forhånd! Det er den værste slag programmer!!! (for man ved det er så fake)

  SvarSlet
 4. Øglemor: Velbekomme...du gik absolut ikke glip af noget. Og jo, det der X-faktor, det kører jo nærmest året rundt. Var der ikke noget med, at man skulle stoppe mens legen var god?

  Konen: Nope, no loove and no quizzes ;-)

  Anne: Ja, det er sgu de værste programmer. Også det der de lige har genudsendt på DR1, tror det hed "Hva så Danmark", med Felix Smith, Lisbeth Dahl og Jonathan Spang....åh gud hvor noget lårt! Håber godt nok at de tjener kassen på at være med i så'n nogle programmer.

  SvarSlet
 5. Ps. Øglemor: du skriver kanal 5...følger du så også med i "Criminal minds"? Ååhh jeg glæder mig til at se det i aften ;-)

  SvarSlet
 6. Jowjow - jeg ser skam Criminal Minds. Følger ikke med som sådan, men må indrømme, at sidste afsnit sluttede med noget af en cliffhanger. Så blev da selvfølgelig nødt til at se det i går. Også selv om HDD havde været irriterende praktisk og google synopsen for sæson 5, for "så slap vi for at skulle følge med". Lissom ikke helt pointen, vel?! :-)

  SvarSlet
 7. Ja, noget af en cliffhanger....og efter afsnittet igår, så bliver man jo nærmest nød til at følge med fremover....ja, med mindre man googler synopsen...men det gør vi altså ikke :-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...