Sider

søndag den 10. marts 2013

Velkommen tilbage til samfundet Tanja

SÅ er jeg tilbage på arbejdsmarkedet. Jeg kan rent faktisk GODT huske hvordan man gør, yay!! Og det er da heller ikke så slemt...endnu. Holder to feriedage om ugen de første fire uger - så det er liiige til at holde til OG nu er det jo heller ikke mig der står alene med madlavning og to sultne unger til hverdag, men kæresten min....den stakkel.
Asta er startet i vuggestue og hun (og jeg) klarer det bare super godt. Men mon ikke der kommer en reaktion snart, når hun finder ud af, hvad der virkelig foregår? Sådan var det i hvert fald med Vera, da hun i sin tid startede.
Asta startede på den vuggestue-stue som Vera forlod i februar, så vi kender personalet, hvilket jo er en stor fordel. Vera er jo så i børnehave nu og hun klarer det også bare super godt. Seje tøser! Nu kan vi virkelig føle fordelen ved en integreret institution. Blid overgang fra vuggestue til børnehave, hente og bringe det samme sted - og måske den største fordel, de har hinanden. DET er altså fedt at tænke på, når de oftest en gang imellem er nogle af de sidste der bliver hentet ved 16.30 tiden (Og hvad sker der egentlig for det? Har alle andre end os i denne by fri fra arbejde kl. 15?). Nå, men til vores forsvar skal lige siges, at de sjældent bliver afleveret tidligere end kl. 9. Og så har vi endda lidt travlt for at nå det :-)

Nå, men nu er det søndag aften, så jeg må hellere få stængerne op.

Ps. Hvor blev det der forår, som I alle snakkede så meget om, af??

6 kommentarer:

 1. Nej Nej, det er i ikke. Vi henter også tit efter 16. Og på dage det er rigtig grimt så er hun en af de første der bliver afleveret og en af de sidste der bliver hentet. :( Det er lige til den dårlige samvittigheder.
  Og ja, mindst en gang om ugen får vi rugbrød til aftensmad. for mere kan vi ikke overskue

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh pyyha. Tak for det ;-) Rugbrød til aftensmad lyser som noget vi skal have indført herhjemme.

   Slet
  2. Lyder - ikke lyser :-)

   Slet
 2. Det lyder bare helt vildt godt med såden en blid start :-) Det må jeg også have mig til den tid.. Suk, den tid vil jeg altså ikke tænke på endnu ;-) men hvor lyder det bare til, at I klarer det flot alle mand :-) og jeg tænker også, at det må være så rart og hyggeligt, at de har hinanden :-) Vi har også Liva i en integreret institution som lillesøster forhåbentlig også skal gå i..
  Hav en rigtig dejlig arbejdsuge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja, integreret institution er helt sikkert at foretrække - især for søskende med få år i aldersforskel.

   Slet
 3. Hej Tanja
  Dejligt du har tilmeldt dig blogtræf.
  Jeg skal lige bruge din mail;-)
  Er det bare : my_ladysoul@hotmail.com?
  Kh Jonna

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...