Sider

søndag den 22. januar 2012

Kæresten 30 år og glædelig bagjul

Denne weekend har stået i fødselsdagens og julens tegn.
Kæresten blev 30 og han er blevet fejret på behørig vis. Som en pæn hentydning (og for at drille ham lidt), gav jeg ham (udover en elektrisk guitar....bare en til samlingen) en kurv fyldt med peber-ting. Peber-sauce, peberfrugt, peberkorn, tyrkisk peber, peberkværn og videre i den dur. Vera havde malet et fint maleri med peberkorn limet på og kærestens forældre havde sørget for surprise-peber-middag. Det var sjovt med et fødselsdags tema og kæresten tog det heldigvis pænt :-) Vi orkede ikke nogen stor fest, så det blev blot fejret med familien og det var rigtig hyggeligt.
I må lige vente med billeder, for jeg har ikke lige fået dem lagt ind på mac'en endnu.

I forbindelse med denne surprise middag, var kærestens storebror kommet hjem fra London hvor han bor. I den forbindelse skulle vi også fejre julefrokost, da han ikke var hjemme til jul, som han ellers plejer. Så i dag var vi til julefrokost med dejlig julemedister, rødkål osv., vi pyntede og dansede omkring mini juletræ og fik gaver, nøøj det var skægt og Vera hyggede sig gevaldigt :-)





torsdag den 19. januar 2012

Drengebukser

For efterhånden laaaang tid siden, var jeg jo til den der krea-dag som Anna holdte. Der skrev jeg jo om, at jeg var igang med at sy noget. Og det var jeg også og jeg er sådan set også blevet færdig og det er også laaang tid siden, jeg har bare ikke lige fået vist det her på bloggen.
Alle de veninder jeg har som har fået børn, har alle fået drenge og alle de andre børn i min mødregruppe var også drenge. Så Vera har faktisk ikke nogle "veninder", kun "venner". Og nogle af disse drenge, har jeg syet nogle bukser til. Ja, jeg er jo ikke nogen haj til at sy, så da jeg gik igang med de første par bukser til lille Isak der blev to år i oktober, så kom jeg til at klippe to ens bukseben.....flot Tanja. Så jeg måtte jo på nettet og bestille mere af det samme stof og sy to ens modsatte bukseben. Så var det jo heldigt at lille Villads også fyldte to år i oktober, så måtte han jo få de samme slags bukser i fødselsdagsgave. Og da jeg var færdig, var der da lige en rest tilbage, så lille Alfred som blev født i september, også kunne få et par frø-stof-bukser. Yay, så det blev til tre par ens drengebukser....se lige engang

Et par færdige, et par næsten færdige

Klar til at blive sendt afsted

Isak med sine nye bukser

Det er faktisk både frøer og biler

Og to par klar til Villads og lille Alfred


Jeg har så ikke syet noget siden, men nu går jeg jo snart på barsel, så må jeg se om jeg kan tage mig tid til at sy alle de ting som jeg gerne vil sy...altså inden lillesøster kommer, jeg får sgu nok ikk' tid når hun først er her :-)

tirsdag den 17. januar 2012

Spild af pap

Jeg er en af den slags mennesker, som er meget meget dårlig til at smide noget som helst ud. Jeg er heldigvis blevet bedre med tiden, men vi har stadig meget gammelt lort skrammel stående, som egentlig aldrig bliver brugt, men jeg nænner heller ikke at smide det ud, for hvis nu en dag...du ved.
Jeg er også en af den slags, der sørger for, at det der kan genbruges, bliver genbrugt, papir, pap, glas, flasker etc. Gammelt tøj, sko, ting og legetøj bliver heller aldrig smidt i skraldespanden, altid givet til genbrug. Hvis folk smider glasflasker eller en stak papir i skraldespanden, bliver jeg meget forarget og jeg forstår faktisk ikke hvorfor folk gør det. Vi er jo for fa'en da fælles om at passe på den jord vi bor på og at sortere sit affald, det er da det mindste man kan gøre.
Nå, men det var nu ikke meningen at dette skulle være en opsang til folket. Jeg undrer mig blot over, hvorfor man altid får små ting (bestilt over nettet) i kæmpe kasser, fyldt med papir/plastik (udover den vare man har bestilt selvfølgelig)?
Min kæreste havde bestilt en stylus på nettet (det er sådan en slags kuglepen, som ikke er en kuglepen, men blot en pen, som man kan skrive med på en iPad) og den er altså på størrelse med en kuglepen, men kom i en kasse hvor Vera kunne være i.

Her kan I se hvor stor kassen er sammenlignet med en kuglepen...

...og her med kassens egentlige indhold

Jeg fatter det altså ikke.



mandag den 16. januar 2012

Lillesøster bliver allerede overset

Jeg har et gravid-mave-billede fra hver eneste uge jeg var gravid med Vera.
Nu er jeg i uge 25 og jeg har ét eneste mave-billede fra denne graviditet.

Vi har også flere gange tænkt og talt om, at vi må huske at tage ligeså mange billeder af lillesøster (når hun kommer), som der er blevet taget af Vera. Jeg tror det bliver svært at huske, men jeg vil gøre mit bedste. Og ligesom Karoline, har jeg også en iPhone, så jeg kan knipse løs på alle tider af døgnet (og spille wordfeud på alle tider af døgnet) når den tid kommer.
Jeg håber jeg husker det.


søndag den 15. januar 2012

Dejlig søndag

Sikke en smuk dag det har været i dag. Efter endnu en omgang sygdom, med endnu en sprængt trommehinde (Veras altså, det er anden gang på under en måned, øv!) var i dag heldigvis feberfri, så vi kunne tage på tur i det fri. Skøøønt når nu solen stod højt lavt på himlen og der ikke var en vind der rørte sig. I nærheden af hvor vi bor, er der en stor sø, som er et meget populært udflugtsted, der var vi i formiddags, inden kærestens forældre kom forbi med hjemmebagte boller og brunsviger, mums!

Vera og kæresten kaster brød ud på isen til fuglene


Svanerne baner sig vej gennem den tynde is
så de også kan få del af godterne

søndag den 8. januar 2012

Lidt poesi og en anbefaling

En ven på facebook lagde et link ud forleden og via det link fandt jeg frem til en ung forfatter som hedder Dallas Clayton. Han skriver børnebøger og fantastisk poesi og tegner smukke smukke billeder til, tjek det ud på hans hjemmeside veryawesomeworld.com
Man kan se hans bøger online, bl.a. herher og her, det kan klart anbefales...jeg skal helt sikkert ha' anskaffet mig en bog eller to af ham. Og han har også gang i noget velgørende arbejde, for hver bog han sælger, giver han en væk gratis til et barn, det er da hver at støtte :-)

Billede lånt på hans hjemmeside her

torsdag den 5. januar 2012

"KUSSE"!

Det var hvad Vera råbte højt under aftensmaden her til aften. Kæresten og jeg kiggede på hinanden og var flade af grin. Det er sgu nogle mærkelige ord hun lærer dernede i vuggeren.

tirsdag den 3. januar 2012

Begavet

Denne fine sag har Vera fået af sin farmor, som er en haj til at strikke.



Beklager billedkvaliteten...taget med iphone tidlig (mørk) morgen



Hun fik også det fineste sæt til jul, men det har jeg ikke fotograferet endnu, så det må I se en anden gang.

søndag den 1. januar 2012

Godt nytår!

Puha, så gik der sørme lige en måned hvor jeg slet ikke fik blogget. Bl.a. fordi jeg er blevet afhængig af noget nyt, wordfeud....men jeg er jo ikke den eneste. Det er en tidsrøver, men det er skægt.
Vi har selvfølgelig også haft travlt, ligesom alle andre. Vera har været på ikke mindre end to penicillinkure i december måned. De første to uger af december var Vera syg med bronkitis, fokølelse, mellemørerbetændelse, opkast og høj feber. Så det var lidt af et puslespil at få hverdagen til at gå op, heldigvis har vi nogle søde bedsteforældre der er på efterløn, så de kunne passe Vera de fleste dage....sikke en gave med sådan nogle lige ved hånden. Vera kom så i vuggestue i få dage, så fik hun lige endnu en tur med forkølelse og mellemørerbetændelse....og lus. Så ja, vi har haft nok at se til i december...heldigvis var hun rask inden jul og har været det siden. Nu må vi se hvordan det går når vuggestuen starter igen i morgen.

Julen var selvfølgelig et hit hos den lille frøken og hendes ordforråd er blevet udvidet med en masse nye ord her i ferien...."jul", "gaver", "'banden" (alt med nissebanden, som er et hit på youtube...stadigvæk, hun kan alle navnene på nisserne og synger med på sangene), "grød" (med en efterfølgende smask smaks-lyd) "'ket" (raket) og videre i den dur, det er en fryd at følge med i hendes sprog, som bare udvikler sig med lynende fart for tiden.

Igår havde vi en hyggelig nytårsaften med dejlige venner og søde børn, som ikke vågnede trods kæmpe brag og fyrværkeri kl. 24.
Imorgen er hverdagen tilbage og jeg må indrømme, jeg har svært ved at slippe ferie-stemningen....for hold op hvor har vi bare hygget os. Vera har været en engel, hun er glad og tilfreds og der er ingen brok, hverken når hun skal puttes eller skiftes og det efter en periode, hvor vi bare ikke kunne gøre noget som helst rigtigt, hvor hun blev sur over de mindste ting, hvor hvert bleskift var en kamp og sengen/barnevognen bestemt ikke var populære. Denne gang håber jeg ikke, at det blot er en fase. Det er som om, at hendes ordforråd er udvidet samtidig med, at hendes humør er forbedret...mon ikk' det har en sammenhæng? I think so.

I får lige et billede af Vera inden vi tog ud af døren juleaften.

Hun er vist ved at sige noget, men den lille krudtugle sidder jo aldrig stille,
så dette er det bedste jeg har af hende med julekjole på.


Jeg håber I alle har nydt julen og vil få et lykkebringende år 2012. Det tror (håber) jeg vi vil, der er i hvert fald én begivenhed vi ser meget frem til og det er når hende her kommer ud til os omkring d. 5. maj:

I kan da godt se at det er en lille pige ikk', det ku' sygeplejersken der skannede mig i hvert fald ;-)

GODT NYTÅR!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...