Sider

tirsdag den 6. november 2012

Babymos

Er der andre som kender det, at man bruger timevis (okay, måske ikke flere timer, men i hvert fald lang tid, men det føles som timer, når baby råber sultent imens, så man stresser helt vildt) på at lave en lækker økologisk luksus mos til baby, helt fra bunden, som så ender med enten grøn ærte snask i hele køkkenet, fordi glasset man blender det i vælter, eller at det bliver noget tynd sjask, fordi man blender for meget kogevand med grøntsagerne og man så prøver at redde det, ved at supplere med noget modermælkserstatsningspulver, som bare ikke gør det er dyt tykkere, eller at baby slet ikke gider at spise det man har stået og svedt over og derfor bare spruttende siger "bbrrrrruuuu", med et mærkeligt ansigtsudtryk og spytter det ud!? Og så ender det alligevel med færdiglavet pulvergrød, fordi det er en sikker vinder hver gang!
NÅ, ikke! Det gør jeg. Grrr!

11 kommentarer:

 1. Åh, din stakkel! Jeg har valgt at fortrænge den der grødperiode, for jeg synes den er noget af det værste - og jeg er også mere end en gang endt med færdigkøbte løsninger;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er altså heller ikke vild med den periode. Glæder mig til hun kan spise med af vores andres mad.

   Slet
 2. Kender det alt for godt. Savner det overhovedet ikke!

  opmuntrende kram herfra :)

  SvarSlet
 3. Oh jo ... Det kendte jeg godt ... Og om ikke så længe kender jeg det igen. ;-(

  SvarSlet
 4. Oh yes- det kender vi vel alle sammen:-) Frustrerende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha, det var en lettelse Fie, så er jeg ikke den eneste der føler mig som en fiasko i et køkken en gang imellem :-)

   Slet
 5. Haha har du kigget over min skulder i mit køkken!?? :) uf hvor jeg kender det! Og det der købemad er SÅ dyrt men det virker og drengen guffer det i sig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sgu lidt skræmmende. Der må være en masse sukker i :(

   Slet
 6. Åh, samme her. Min søn Aksel på fire måneder er vild med risgrød med æble og mango, sikkert sødmen der hitter! Jeg gav ham en smagsprøve på en grøntsagsuppe forleden dag og den virkede han meget begejstret for. Ærgeligt man ikke kan salte deres mad, synes det er svært at få det til at smage af så meget - men jeg skal helt klart prøve at lave en babyvenlig version af suppen som grød, så må det briste eller bære ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...