Sider

onsdag den 5. september 2012

Asta update


Min glade søde baby på nu fire måneder. Hun savler en del (måske der er tænder på vej, Vera fik sine første to da hun var fem mdr.....så måske), derfor den fine lille "klovnekrave" på det ene billede :-)

Hun er heldigvis en meget nem lille dame og utrolig tålmodig, hvilket er godt når man har en storesøster på to et halvt, der snakker og snakker og kræver sine forældres opmærksomhed hele tiden.
Og hun sover (altså Asta) - hele natten. Og her snakker vi otte-ni timer i streg...så vågner hun halvt op, spiser og så sover hun videre bagefter. Det er FANTASTISK! Jeg ELSKER den baby :-) Og hvor er det fedt at få sin nattesøvn, så har man bare så meget mere overskud og det betyder virkelig alt når man også har en stor (lille) pige man også skal tage sig af.
Jeg nyder virkelig min barsel i fulde drag.


6 kommentarer:

 1. Ved at misundelse er en grim ting, men ihh hvor gad jeg godt få sovet noget mere om natten. Ellen vågner ofte (og endnu mere for tiden pga. snottenæse og tandfrembrud).
  Hun er godt nok blevet stor den lille Asta, slet ikke til at kende. Dejligt for jer at hun er så nem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja Anne, men alle os småbørns forældre ved jo godt, at al ting er en fase. Vi skal nok få perioder hvor vi får vores hyr med få hende til at sove i fremtiden, mon ikke. Det er jo bare med at nyde det, så længe det går godt :-)
   Jeg sender dig masser af søvn-karme her fra ;-)

   Slet
 2. Sikke en drøm af en baby:):) og hvor er hun bare super sød altså!:)
  Hvis bare man får sin nattesøvn, så kan man klare det meste, synes jeg:) Ih, jeg glæder mig til det bliver min tur til det glade barselsliv.. :)

  SvarSlet
 3. Hun er så smuk, den lille prinsesse.
  Dejligt at hun også opfører sig eksemplarisk.

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt det går så godt :-) hun er bare så sød!

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde kommentarer :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...