Sider

fredag den 1. juni 2012

Skoldkopper og barsel

Vera har fået skoldkopper. Hele vuggestuen er ramt...næsten i hvert fald, så hun er nok ikke den eneste der gik glip af vuggestuens sommerfest igår (Vera var også syg da der var julefest i vuggestuen....øv, jeg får aldrig hilst på de andre forældre).
Jeg startede altså min første uge alene på barsel ud med, at passe både skoldkoppe befængte Vera og lille Asta som døjer med lidt mave-onde og er lidt urolig for tiden. Pyha, så er man sgu blevet mor til to. På under et døgn er jeg blevet skidt, tisset, gylpet og kastet op på. Det skal man lige vænne sig til. Godt at både min mor og svigermor er klar til at smide hvad de har i hænderne for at komme mig til undsætning. Nu håber jeg bare at Asta ikke også bliver ramt af skoldkopper, for puha det er ikke sjovt når hele kroppen klør og gør ondt. Godt man har Cirkus Summarum på dvd, det har kørt uafbrudt hele ugen. Heldigvis er skoldkopperne på vej retur nu, men sikke mange prikker på sådan en lille krop.I får også lige nogle søsterbilleder (inden skoldkopper)Og nej, lillesøster har IKKE smukke brune øjne som Vera, men smukke blå øjne som sin far :-)

God weekend!

4 kommentarer:

 1. Ja, puha, så har du da lige bestået testen som mor til 2 med rigeligt at se til!;)

  Jeg håber Asta går fri - jeg har hørt noget med, at børn der ammes ikke kan smittes?:)

  Skønne skønne søsterbilleder i øvrigt. Åh, jeg glæder mig til at se vores 2 ligge sådan.. men nu skal 2'eren jo selvfølgelig liiiiige fødes først;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også hørt at ammebabyer er delvist beskyttet gennem modermælk og antistoffer fra moderkagen, så vi krydser fingrer for at det er sandt :-)
   Og ja, du kan roligt glæde dig til at blive mor til to, det er sgu hyggeligt :-)

   Slet
 2. Sikke nogle smukke børn du altså har :) Både med og uden skoldkopper. Hvis vi boede lidt tættere på hinaden ville jeg tigge og bede dig om at lade Clara og Rosa gnubbe sig lidt op af Vera. Vil gerne have det overstået snart :) I øvrigt er "Asta" et af 2-årige Claras yndlingsnavne. Det hedder naboens datter nemlig, som også er en rigtig dejlig størrelse :) Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for komplimentet....vi synes jo også at de er nogle smukke børn :-)
   Faktisk havde jeg også overvejet navnet Rosa til lillesøster, det er nemlig også rigtig fint :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...