Sider

torsdag den 6. oktober 2011

Det der med at sove ikk' II

Vera nægtede at sove igår, hun NÆGTEDE simpelthen....ligeså snart vi nærmede os hendes tremmeseng begyndte hun at skrige som en stukket gris. Og vi skulle da lige vove på at lægge hende ned i sengen, for dælen da hun kan blive gal. Hun plejer at elske sine sutter mere end noget andet, men igår/i nat fløj de om ørerne på os når hun kastede med dem. Og selvom man kun er halvandet år, kan man altså godt selv komme ud af sin tremmeseng, ikke på en særlig elegant og smertefri måde, men det kan lade sig gøre, hvis man er desperat nok.
Vi vidste slet ikke hvad vi skulle stille op, har aldrig ALDRIG oplevet hende så sur før, i SÅ lang tid. Man kan altså ikke lade vær med at tænke, hvad er det man, som forældre gør forkert, når hun har det sådan? Oftest er der ingen problemer med at putte hende i hendes egen seng. Det tog 4 timer og 45 minutter før hun sov igår, jep FIRE TIMER OG TRE KVARTER, fra vi puttede hende første gang til hun sov. Vi kæmpede med hende lidt på skift og vi prøvede at lade hende komme med ind i stuen lidt og se "Bam" (Bamses billedbog som hun elsker) og så snart hun fik lov til det, faldt hun mere eller mindre til ro. Men så snart vi forsøgte at putte hende igen, gik det løs igen. Vi prøvede ALT! Ren ble, rent nattøj (det var gennemblødt af savl og tårer), mad, drikkelse, bamse, dukke, sut, to sutter, tre sutter, sang, nus, putning i vores seng sammen med os osv. INTET hjalp. Til sidst faldt hun til ro i mine arme, af ren og skær udmattelse, mens jeg gik rundt med hende og sang for hende (som jeg havde prøvet mange gange tidligere på aftenen, men det skulle altså lige ta' nogle timer før det hjalp), men der var klokken altså også næsten halv et. Puha, så er det man er glad for at man blot har ét barn.

Hun valgte så at vågne kl. 6.30 med et hyl og nægtede igen at sove videre....så det blev til seks timers søvn for den lille dame i nat. GODT jeg har fri i dag...hun kom altså i vuggestue, så kan hun sove dagen væk dernede, mens jeg slapper af herhjemme. Havde helt glemt hvordan det føles med et skrigende barn og al for lidt søvn.

Stilhed før endnu en storm, omkring kl. 22.30 med en kop mælk,
en skive knækbrød og en "hap" (ostehaps)

6 kommentarer:

 1. Åh ja, det er bare megahårdt, når de ikke vil sove! Hun er garanteret ved at blive bevidst om, at at det blive puttet betyder at hun går glip af noget-nemlig hygge med mor og far:-)

  Håber I alle får en bedre nat i nat:-)

  SvarSlet
 2. Ja, du har sikkert ret...hun vil bare SÅ gerne ind i stuen og hygge. Håber virkelig ikke at det gentager sig.

  Og hey, vi ses på lørdag ikk?

  SvarSlet
 3. Jo vi gør! Jeg bliver dog ikke helt til kl. 17...

  SvarSlet
 4. Ok, det gør jeg nok heller ikke...og når nok heller ikke at være der allerede kl. 9...nok først ved 10 tiden :-)

  SvarSlet
 5. Det er ALDRIG sjovt med børn der ikke vil sove... :(
  Herhjemme får Laura også lige sådan nogen dage indimellem.. Tror de prøver en masse grænser af, samtidig med at de jo kan være ekstra "følsomme" pga. udvikling osv.
  Lige for tiden sover Laura fantastisk.. 7-9-13... Men jeg syns godt nok også det svinger hele tiden.. Men SØD det er hun hende Vera.. ;)

  SvarSlet
 6. Pusler: ja, det med at de prøver grænser af har du helt ret i....og som Fie skriver, det er ved at gå op for Vera hvad hun "går glip af".
  Og tak for kompliment til Vera....jeg må sige at Laura også er skøn, altid glad og smilende....og ikke bange for min kæreste længere ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...