Sider

søndag den 25. september 2011

Det var så den weekend

Vi har haft besøg i denne weekend. Vi skulle passe vores venners søn Isak som er fem måneder ældre end Vera. Orv det var hyggeligt. De to små hyggede sig bare SÅ meget og vi fik øvet os lidt i, at have to børn (for Vera skal da helt sikkert være storesøster en dag).

Isak og Vera klar til tur i cykeltraileren/gå-vognen
Tur på byggelegepladsen
Der blev spist pasta med kødsovs til den store guldmedalje.
Jeg ved godt at det ser uhyggeligt ud med slørede ansigter, beklager.

Isaks forældre hentede Isak omkring midnat, hvilket var heldigt, for Vera valgte at holde "fest" i nat i næsten tre timer....godt det bare var søndag i dag, så vi alle kunne slappe af. Hun har ellers i meget lang tid, sovet igennem uden de store opvågninger, men i nat nægtede hun at ligge i sin egen seng og hun gad da slet ikke at sove. Så der blev vores tålmodighed lige sat på prøve - og hvor bliver man i tvivl om man nu gør "det rigtige".
Vi har ALDRIG ladt hende ligge og skrige/græde alene, men vi prøver at lade hende ligge i sin egen seng mens vi sidder ved siden af hende, aer hende og taler beroligende til hende eller synger for hende...men nogle gange kan hun altså lyde så ulykkelige, at vi tager hende op og i samme øjeblik stopper hun med at græde og til tider begynder hun faktisk at grine når hun kommer op, eller siger højt "Heiij". I det sekund vi så lægger hende ned i sin seng igen, begynder hun igen at græde højlydt. Puha, den er altså lidt svær synes jeg. Nå men ja, det blev altså ved fra kl. 00:20 til 03:00...puha vi var trætte i dag, alle tre.
Her til aften faldt hun hurtigt i søvn uden al for meget brok og nu sover hun heldigvis trygt og godt i sin seng - forhåbentlig HELE natten.

I dag var vi også lige et smut på byggelegepladsen, der er et højt lege/klatre tårn som Vera er ret vild med at være oppe i og kan bruge lang tid på at spæne rundt og rundt og rundt.

"Kom og fang mig far"
Og til sidst et billede af dagens aftensmad....hjemmelavet kylling og bacon sandwich, mums!God søndag aften til jer derude :-)


3 kommentarer:

 1. Uhm, det ser lækkert og hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 2. Måske var det bare fordi at hendes vante rytmer blev ændret pga. besøget af Isak og at det var derfor hun ikke ville sove...? Pludselig var der en legekammerat til stede, også om aftenen... Håber i hvert fald at hun sover ordentligt nu. Hvor er hun fin i tøjet på det sidste billede!
  Knus og tusind tak for hjælpen med pasningen, det sætter vi stor pris på:-)

  SvarSlet
 3. Karoline: det var smadder hyggeligt og lækkert :-)

  Stine: Ja, jeg tror du har ret mht. til Vera. Hun har dog haft ret svært ved at lægge sig til at sove siden....men håber det snart vender. Håber i kom godt hjem. Lad os lige snakkes ved snart. KNUS

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...