Sider

fredag den 27. april 2012

Ventetid


Jeg barsler den stadig. Tiden går med alt og ingenting, bl.a. med at blæse sæbebobler med mormor.



mandag den 16. april 2012

Tykke, trætte mor

Hvad sker der lige for den barsel som bare flyver afsted og ingen af mine projekter bliver ført ud i livet!? Baby er altså stadig inde i min mave, så jeg har hænderne fri, men jeg får bare ikke lavet en skid, aarrrgghh! Jeg havde store planer om syning af babytøj, patchwork babysengetøj, oprydning på rode projektværelset (som er Veras kommende værelse...hvis vi altså nogensinde får os taget sammen til at rydde op derinde), sortering af billeder på computeren og lave et fysisk album til Vera osv. osv. Jeg orker bare ikke en pind. Så snart Vera og kæresten er sendt afsted om morgenen, så går jeg i seng igen og sover til omkring middag, så skal man jo lige i bad, tjekke mails og blogs, spille lidt wordfeud, ha' lidt at spise, rydde lidt op og vupti, så er det tid til at handle (hvis der skal handles) og derefter hente Vera. Jeg synes ikke jeg kan være bekendt over for hende, at hente hende senere end kl. 15, når nu jeg alligevel er hjemme. Jeg ku' jo selvfølgelig bare lade være med at sove så meget, men jeg er bare SÅ træt. Og så håber jeg at jeg kan sove lidt på forskud, for når lillesøster kommer, bliver der jo ikke så meget tid til at sove.

I morgen aften skal jeg mødes med kreaklubben igen, det glæder jeg mig til, men jeg ved bare ikke helt hvad jeg skal tage med af krea-halløj. Jeg vil egentlig helst sy, men det er bare så svært at sludre, drikke kaffe, spise kage og sy på samme tid :-)
Det kan være jeg skal ha' strikketøjet frem igen, selvom jeg aldrig får strikket herhjemme, det er kun når jeg er sammen med krea-tøserne. De gør også lidt grin med det, for det er møg skævt....mon jeg nogensinde får det halstørklæde strikket færdig...he he.

søndag den 15. april 2012

Hvad skal lillesøster hedde?

Nu nærmer terminsdatoen sig med hastige skridt og vi er endnu ikke blevet enige om et navn til lillesøster. Vi vil ellers gerne finde et navn inden hendes ankomst, så Vera har noget at kalde hende fra start. Da vi fik Vera troede vi, at vi ville være helt sikre på navnet når vi så hende, men vi var stadig lige så meget i tvivl da hun blev født. Så det der med at vente til man har set barnet, det virker altså ikke for os.

Vi har selvfølgelig spurgt Vera hvad hun synes, hendes første forslag var "sut", derefter "gave" og så kom forslaget "morfar". He he, det er da alle gode forslag, men det bliver nok ikke et af dem.
Siden hen har hun foreslået "mor" og "mormor", men de sidste to gange vi har spurgt, har hun foreslået "Esther". Vi har talt om flere navne, bl.a. Esther og Asta, så jeg spurgte Vera igen om hun mente "Asta", men hun sagde "nej Esther". Kæresten synes lidt bedre om Esther end jeg gør (og jeg synes bedre om Asta end han gør), så jeg troede jo straks at han havde en finger med i spillet, men det siger han, at han ikke har. Så måske skal Vera have lov at bestemme...vi har mange andre fine navne i spil end de to, så nu må vi se hvad det bliver.

fredag den 13. april 2012

Det var den påske

Tiden flyver. Vi havde en SKØN påske hvor vi bl.a. var i sommerhus med kærestens familie, deriblandt Veras to søde kusiner på fem og otte år, som Vera forguder. Og heldigvis er de også ret vilde med hende og de gider godt at lege med hende, så de har bare RÅ-hygget de tre tøser. Det er bare noget helt andet, når man er sammen på den måde, 24 timer i døgnet, men når man har en skøn svigerfamilie (og et lækkert sommerhus med spa og sauna til fri afbenyttelse, plus barnepiger alle vegne så man kan dase med fødderne oppe) er det bestemt ikke noget problem. Håber også I andre har haft en dejlig påske :-)

mandag den 2. april 2012

Blog award

For nogle dage siden fik jeg en blog award af Frk. Struds.
Det er super dejligt at der er nogen der nyder at følge med herinde på bloggen, men jeg vælger ikke at give den videre denne gang, men blot takke Frk. Struds for awarden.
Tak tak :-)

søndag den 1. april 2012

Aaahhh påskeferie

Så fik resten af familien også ferie, hvor skønt!

Vera har været produktiv i vuggestuen, så stuen oser af påske, det er så hyggeligt.
Gækkebreve har vi også lavet, men dem viser jeg ikke her, hvis nu nogle af modtagerne læser med. Vera har malet og jeg har klippet, de er blevet rigtig fine :-)








God påske til jer alle!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...