Sider

mandag den 16. april 2012

Tykke, trætte mor

Hvad sker der lige for den barsel som bare flyver afsted og ingen af mine projekter bliver ført ud i livet!? Baby er altså stadig inde i min mave, så jeg har hænderne fri, men jeg får bare ikke lavet en skid, aarrrgghh! Jeg havde store planer om syning af babytøj, patchwork babysengetøj, oprydning på rode projektværelset (som er Veras kommende værelse...hvis vi altså nogensinde får os taget sammen til at rydde op derinde), sortering af billeder på computeren og lave et fysisk album til Vera osv. osv. Jeg orker bare ikke en pind. Så snart Vera og kæresten er sendt afsted om morgenen, så går jeg i seng igen og sover til omkring middag, så skal man jo lige i bad, tjekke mails og blogs, spille lidt wordfeud, ha' lidt at spise, rydde lidt op og vupti, så er det tid til at handle (hvis der skal handles) og derefter hente Vera. Jeg synes ikke jeg kan være bekendt over for hende, at hente hende senere end kl. 15, når nu jeg alligevel er hjemme. Jeg ku' jo selvfølgelig bare lade være med at sove så meget, men jeg er bare SÅ træt. Og så håber jeg at jeg kan sove lidt på forskud, for når lillesøster kommer, bliver der jo ikke så meget tid til at sove.

I morgen aften skal jeg mødes med kreaklubben igen, det glæder jeg mig til, men jeg ved bare ikke helt hvad jeg skal tage med af krea-halløj. Jeg vil egentlig helst sy, men det er bare så svært at sludre, drikke kaffe, spise kage og sy på samme tid :-)
Det kan være jeg skal ha' strikketøjet frem igen, selvom jeg aldrig får strikket herhjemme, det er kun når jeg er sammen med krea-tøserne. De gør også lidt grin med det, for det er møg skævt....mon jeg nogensinde får det halstørklæde strikket færdig...he he.

6 kommentarer:

 1. Åha- kan godt huske at jeg havde de tpå præcis samme måde... Glem alt om alle de projekter og sov, sov, sov:-) Jeg glæder mig til at se dig og strikketøjet imorgen!

  SvarSlet
 2. Det bringer minder frem. Husker præcis at jeg havde det på samme måde.
  Du kan da godt begynde på patchwork, det skal jo sys i hånden.
  Glæder mig under alle omstændigheder til at se dig (og strikketøjs-fremgangen)??

  Kram

  SvarSlet
 3. Sov sov sov! Jeg fik heller ikke nået alt det jeg ville. Hverken før fødslen eller under barslen, så jeg mangler stadig at ordne de billeder der...

  Og forresten så er både Esther og Asta vildt søde navne :-)

  SvarSlet
 4. Det var da altid noget at jeg ikke er den eneste der har det på den måde :-)
  Tak for jeres søde beskeder :-)

  SvarSlet
 5. Sov da - sov alt det du kan :) Held og lykke med fødselen inden længe

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...