Sider

søndag den 18. marts 2012

Fødselsdag på fødselsdag på fødselsdag

Hold op hvor har vi haft travlt det sidste stykke tid, derfor denne stilhed her på bloggen. Lige om lidt (på tirsdag) har jeg sidste arbejdsdag inden ferie og derefter barsel. Jeg er ved at blive temmelig tyk, så det er efterhånden hårdt at gå på arbejde, så det bliver skønt med masser af tid til afslapning.

Jeg blev jo 30 for nogle uger siden (og kort før det, var det kæresten der blev 30) og jeg havde en fantastisk dag med café-brunch med kæresten om formiddagen og hygge med hele familien om eftermiddagen og aftenen.
Jeg fik nogle super gode gaver, bl.a. denne her

Espresso maskine med mælkeskummer, skøønt!

som er blevet brugt flittigt siden, mums!
Og så fik jeg smukke smukke øreringe fra Julie Sandlau af kæresten. Så er det ikke så slemt at blive 30 :-)I går fyldte Vera to år, men da jeg arbejdede og vi var blevet inviteret ud at spise med mine kolleger om aftenen, valgte vi at lade som om, at det først var i dag hun havde fødselsdag. Da hun kaldte på os i morges (kl. 6.30, der havde vi nået at sove fire timer....gaaab!) kom vi ind til hende med flag, balloner, gaver og sang for hende...øøøjj det passede frøkenen :-)

Morgenfødselsdagshygge og fjollerier i "store seng"

Heldigvis har Vera en fantastisk morfar som jævnligt tager hende med på tur i weekenderne, så han kom over og hentede hende efter vi havde spist morgenmad og pakket gaver op, så fik vi ro til at bage boller, lave lagkage (og sove lidt mere) inden gæsterne kom.

Nammenam

Nu er vi trætte og flader ud på sofaen. Dejlig dejlig weekend!

8 kommentarer:

 1. Sådan én fik jeg også da jeg blev 30! du bliver SÅ glad for den, ja, er det sikkert allerede.
  Virkelig smukke øreringe.ØJ du er blevet forkælet.

  Tillykke med Vera igår/idag, hihi, smart hun sådan kan snydes.

  Glæder mig til at se dig på onsdag, dejlig tyk og barselsramt.

  Kh C

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak!
   Den er fantastisk, er allerede afhængig :-)

   Vi ses i aften, jeg glæder mig :)

   Kh. Tanja

   Slet
 2. Tillykke med Vera. Og til dig. Og skønne øreringe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak og ja, er de ikke bare flotte!!! jeg er meget glad for dem :-)

   Slet
 3. Uh, sådan en espresso maskine kan man godt blive en anelse misundelig på!;) Hvad mærke er det mon, hvis nu man skulle nå at skrive det på sin ønskeliste?;)
  Hvor var det bare en god dag at "flytte" Veras fødselsdag et døgn, så hun rigtig kunne få jeres gaver/opmærksomhed/overskud:)
  Det må være så dejligt med barsel nu - og det må også være noget anderledes at have stor mave på OG et barn i forvejen, der vel også vil bæres i ny og næ? Det tænker jeg som nygravid og mor til halvanden årig pige MEGET på, hvordan man klarer sådan dér sidst i graviditeten.. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er rigtig lækker, det er Nespresso der er har lavet den....ved ikke lige om den hedder noget mere, men den har indbygget mælkeskummer/varmer. Den er vanedannende ;-)
   Og ja, det er smart når de er så små, at man kan snyde dem. Vi havde en skøn dag i søndags!
   I dag er min første dag på barsel/ferie. Mmmhhh dejligt. Men ja, det kan være hårdt med stor mave OG en to-årig der ofte gerne vil løftes....men ind til videre går det nu ok. Vi øver i at hun selv skal gå og kravle op på puslebordet, op af trapperne osv.
   Og tillykke med graviditeten til dig!

   Slet
 4. Tillykke til jer alle 3!
  Sikke nogle skønne gaver - og lækre lagkager:-)

  Jeg glæder mig også til at se dig tyk og barselsramt på onsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.
   Glæder mig også til at se dig i aften :-)
   Vi ses.
   Kh. T

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...