Sider

onsdag den 9. januar 2013

Nå men glædelig jul da...

...eller noget. Nå - er det allerede den 9. januar? Hold da op tiden flyver afsted (ja jeg ved det godt - total kliche, men det er jo for hevled sandt) når man har to små rollinger. Min barsel er snart slut. Asta er otte måneder. Julen er forbi. Aaarrrggghhh! Jegkanikkefølgemed!!!

Nå men, det går altså godt her hos os (hvis man lige ser bort fra total-trodsig-selvstændig-næsten-tre-årig og baby med mellemørerbetændelse).
Juleaften var hyggelig (omend lidt kaotisk, med to trætte piger og gaveræs). Nytårsaften var stille og rolig, tre retter, lidt Asti, bare os fire. Asta sov hele aftenen, vågnede kl. 23.50 og faldt i søvn kl. 00.05 (faldt i søvn trods knald og brag fra fyrværkeri). Hun ville vist bare lige være med klokken tolv og ønske os godt nytår. Jeg ammede nytåret ind.

Imellem jul og nytår har vi byttet lidt rundt på vores værelser på 1. sal, så Vera har fået et større værelse og nye møbler. Det er blevet rigtig fint og hun er bare så glad for det. Jeg skal nok vise billeder snart. Asta har fået Veras gamle værelse, men hun sover stadig ved siden af mig (helst på mig), så der går nok lidt tid før hun er klar til at komme der ind og sove.

Ellers går tiden med familiehygge, babypludren, kaffeslabberas med veninder, huslige pligter (og dem er der ikke så få af) og kreaklub (ååhh min kreaklub...de er så skønne de damer, og de er så søde og overbærende i forhold til min manglende kreativitet. De har luret mig efter jeg har hæklet på det samme tæppe i et par måneder nu og de ved nu, at jeg blot kommer fordi jeg er glad for kaffe, kage og sladder...og selvfølgelig, ikke mindst, deres selskab).

Ååhhh kære barsel, jeg elsker dig!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...