Sider

søndag den 24. juni 2012

Nem mad

I kender sikkert alle de eftermiddage, hvor man ikke har fået købt ind til aftensmad (eller hvor man stresser rundt i supermarkedet i sidste øjeblik, sammen med alle de andre småbørnsforældre), fantasien er på nulpunktet og man ender med endnu engang at lave en knors lasagne eller noget andet kedeligt, der bare skal være nemt og hurtigt. Dem har vi desværre mange af. Vi spiser i hvert fald ofte de samme retter, i mangel på fantasi og tid og vi er ikke altid så gode til at spise sundt og varieret.
Sidst jeg mødtes med kreaklubben fik jeg et tip fra Fie. De får hver uge mad leveret til døren, med opskrifter og ingredienser. Jeg har egentlig længe tænkt at vi skulle prøve noget lignende, men har bare ikke fået det gjort. Men i sidste uge meldte vi os til en prøve-pakke og vi var positivt overraskede. Se lige hvilke lækre retter vi blandt andre har nydt i løbet af ugen.

Salat, kartofler og tykstegsbøf

Orientalsk mørbradgryde med råkost (og der var til to dage)

Indisk inspireret kyllingesuppe...mums!
Beklager det grimme lys pga. blitzen på de to øverste billeder....men det var altså mørkt og regnfuldt udenfor...så lyset var lidt trist.

Vi har talt om at melde os til at modtage maden fast hver eller hver anden uge, for det er altså dejligt at der er andre der har været kreative for os og at man får det hele leveret til døren....og ikke mindst at det er sundt og varieret.
Tak for et godt tip Fie :-)

mandag den 18. juni 2012

Som to dråber vand?

Godt nok har Vera brune øjne og Asta har blå øjne, men når de lukker øjnene, så ligner de da lidt hinanden...gør de ikk'?

Vera
Asta

lørdag den 16. juni 2012

Min smukke sommerfugl

Der sker ikke så meget der er værd at skrive om for tiden. Der bliver ammet en hel del, dikke-dikket og passet syge børn (Vera nåede ikke at være fri for skoldkopper i mere end fem dage, så var hun syg igen med feber og opkast og Asta har haft stoppet næse i 11 dage nu...suk).
Jeg har dog været til sy-dag med kreaklubben, det var super hyggeligt som altid, men jeg fik ikke syet noget som helst (jeg havde ellers været optimistisk og havde både stof og symaskine med, men det er altså lidt svært med en baby på armen, som ikke lige gad at ligge så meget selv), men til gengæld blev der sludret og hygget og ammet og ammet :-)
Og så var vi til familiedag på min fars arbejde sidste weekend. Her kunne man blandt meget andet køre i mini-tog og blive malet i ansigtet...det var et hit.


Der er stadig lidt skoldkoppe-rester, som I måske kan se





Asta sov hos mig i strækviklen stort set hele dagen, mens Vera hyggede sig gevaldigt, som I kan se :-)

fredag den 1. juni 2012

Skoldkopper og barsel

Vera har fået skoldkopper. Hele vuggestuen er ramt...næsten i hvert fald, så hun er nok ikke den eneste der gik glip af vuggestuens sommerfest igår (Vera var også syg da der var julefest i vuggestuen....øv, jeg får aldrig hilst på de andre forældre).
Jeg startede altså min første uge alene på barsel ud med, at passe både skoldkoppe befængte Vera og lille Asta som døjer med lidt mave-onde og er lidt urolig for tiden. Pyha, så er man sgu blevet mor til to. På under et døgn er jeg blevet skidt, tisset, gylpet og kastet op på. Det skal man lige vænne sig til. Godt at både min mor og svigermor er klar til at smide hvad de har i hænderne for at komme mig til undsætning. Nu håber jeg bare at Asta ikke også bliver ramt af skoldkopper, for puha det er ikke sjovt når hele kroppen klør og gør ondt. Godt man har Cirkus Summarum på dvd, det har kørt uafbrudt hele ugen. Heldigvis er skoldkopperne på vej retur nu, men sikke mange prikker på sådan en lille krop.



I får også lige nogle søsterbilleder (inden skoldkopper)



Og nej, lillesøster har IKKE smukke brune øjne som Vera, men smukke blå øjne som sin far :-)

God weekend!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...