Sider

søndag den 27. maj 2012

Rocker board

Se lige dette geniale og enkle stykke Waldorf legetøj. Er der nogen af jer derude, der ved om man kan købe sådan et i Danmark? Og i så fald hvor?



søndag den 20. maj 2012

Tak til en blogger!

Er det ikke bare skønt, når man uventet får gaver og søde ord fra andre bloggere, som man ikke kender privat? Sikke en glædelig overraskelse det er. Jeg har modtaget den fineste lille vest til Vera og en dejlig strikhue til Asta af Kirsten, alias Kisser Laptern, som blogger på kisserlaptern.blogspot.com. Hun laver de fineste ting, se lige en gang:





Af hjertet tak.

lørdag den 19. maj 2012

Mor til to...

det er mig :-) Og jeg elsker det!
Tak for alle jeres søde kommentarer til forrige indlæg :-)
Tiden flyver afsted og Asta er allerede 17 dage gammel og har for længst rundet de 4500 gram. Hun vejede 4296 gram ved fødslen og de målte hende til 56 cm (ja, jeg ved det, hun er stor...men Vera var altså også en kæmpe baby på 4330 gram og 53 cm, så det var hvad vi havde forventet). Sundhedsplejersken målte hende dog til 54,5 cm ugen efter....så mon ikk' de har målt forkert på hospitalet, hun er nok ikke blevet mindre efter vi kom hjem :-)
I får lige lidt billeder af mine dejlige tøser

Den stolte storesøster og en gabende lillesøster



Asta Marie

Det går rigtig godt herhjemme. Vera har vænnet sig til at være storesøster og klarer det rigtig flot ind til videre. Hvor er det hele bare meget nemmere og mere roligt med barn nummer to, det er skønt at kunne nyde det i fulde drag uden forvirring og kaos, som jeg husker var nogle af de følelser jeg havde lige efter Veras fødsel for lidt over to år siden.
Så man må sige vi nyder at have en, ind til videre, rolig baby i huset.

søndag den 6. maj 2012

Lille Asta

Så kom hun, vi er igang med fjerdedagen, amme uafbrudt-dagen, tudedagen og Vera er blevet syg med opkast. Men lillesøster er sund og rask!
More to come...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...